B.D.Foxmoοr (Active Member) εναντίον Σπύρου Γραμμένου

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε θα είναι ψέμα.

BREAKING
 

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε θα είναι ψέμα.

Και είμαστε σίγουροι πως θα το περίμενε και ο ίδιος ο Σπύρος Γραμμένος. Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι θα δεχόταν επίθεση από τη στιγμή που αποφάσισε να βγάλει στη σκηνή, στη συναυλία του της Τρίτης στην Τεχνόπολη, την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου), πρώην σύντροφο του B.D.Foxmoοr και πρώην μέλος των Active Member. Τραγούδησαν, μαζί, το «Σκιάχτρο».

Η Sadahzinia έγραψε στο Instagram το παρακάτω για τη συναυλία: «Χθες βράδυ 12/9 καλεσμένη στη συναυλία του Σπ΄'υρου Γραμμένου στην Τεχνόπολη, ενός καλλιτέχνη που γνώρισα καλύτερα κι εκτίμησα ακόμα πιο πολύ για τον τρόπο που δείχνει την αγάπη του για τον άλλο μέσα από τα τραγούδια που γράφει ή επιλέγει να πει. Δεν είναι εύκολο να κλαις και να γελάς ταυτόχρονα με την ίδια ζεστασιά στην καρδιά κι ο Σπύρος το καταφέρνει αυτό απόλυτα και τον ευχαριστούμε».

Ο B.D.Foxmoοr (Μιχάλης Μυτακίδης) λοιπόν που μας έχει συνηθίσει σε διάφορα περίεργα τα τελευταία χρόνια αντέδρασε ανεβάζοντας ένα post στα social media: «Το είδαμε κι αυτό. Σαλτιμπάγκοι με τιράντες να λένε το "Σκιάχτρο" κι άλλα με μουσικές και στίχους δικούς μου στο "Τεχνόπολις". Σήμερα ντρέπομαι πολύ για όσα μοιράστηκα χρόνια τώρα με όλους. Μακάρι να προκάμω να πάρω εκδίκηση».

Ο B.D.Foxmoοr κυρίες και κύριοι, τι να πει κανείς...

 

BREAKING MUSIC