Μια πρώτη ματιά στο εσωτερικό της Σφαίρας του Λας Βέγκας

Το MSG Sphere θα ανοίξει σύντομα στο Λας Βέγκας.

BREAKING
 

Το MSG Sphere θα ανοίξει σύντομα στο Λας Βέγκας.

 

Του Ηλία Σελιμά

Κατασκευασμένο από την Madison Square Garden Entertainment Corp., ο χώρος αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι η μεγαλύτερη σφαιρική κατασκευή στον κόσμο και διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη LED με δυνατότητα προγραμματισμού που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Έχει χωρητικότητα 17.600 καθήμενων ή 20.000 όρθιων.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darren Aronofsky (@darrenaronofsky)

 

 

Οι U2 θα γίνουν το πρώτο συγκρότημα που θα εμφανιστεί στο χώρο αργότερα αυτό το μήνα. Η παρουσία τους θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, με την τελευταία ημερομηνία που αναφέρεται ως 16 Δεκεμβρίου. Θα υπάρχει επίσης μια αναδυόμενη "πύλη θαυμαστών" που θα ονομάζεται Zoo Station: A U2:UV Experience που θα εγκαινιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου και θα εμφανίζει διάφορες φωτογραφίες, προβολές και αποκλειστικά προϊόντα.

Στις 6 Οκτωβρίου, η ταινία του Darren Aronofsky, Postcard From Earth, θα προβληθεί στο Sphere. Πριν από αυτό, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μια προεπισκόπηση του εσωτερικού του χώρου σε ένα βίντεο στο Instagram. "Το iPhone μου δεν μπορεί να πλησιάσει την ευκρίνεια της οθόνης", έγραψε ο Aronofsky στην ανάρτησή του.

Νωρίτερα φέτος, ο Aronofsky σημείωσε [μέσω του Deadline]: "Βλέπω [την] Sphere ως μια μεγάλη ευκαιρία να αποσπάσω τους ανθρώπους από το bling και το θόρυβο της λεωφόρου του Λας Βέγκας σε όλη την ανθρώπινη κατασκευασμένη τρέλα της και να τους βυθίσω όσο το δυνατόν πληρέστερα στο θαύμα, το δέος και την ομορφιά του φυσικού κόσμου".

"Οι περισσότεροι μουσικοί χώροι είναι αθλητικοί χώροι", δήλωσε ο Bono σε συνέντευξή του στην Apple Music νωρίτερα φέτος. "Είναι φτιαγμένοι για τον αθλητισμό - δεν είναι φτιαγμένοι για τη μουσική. Δεν είναι φτιαγμένοι για την τέχνη".

"Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο", πρόσθεσε ο Edge. "Είναι έτη φωτός μπροστά από οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω".

 

 

BREAKING MUSIC