Ερχεται ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του Hackney Diamonds των Rolling Stones

Το Hackney Diamonds θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας το πρώτο τους άλμπουμ μετά από 18 χρόνια.

BREAKING
 

Το Hackney Diamonds θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας το πρώτο τους άλμπουμ μετά από 18 χρόνια.

Του Ηλία Σελιμά


Ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη δημιουργία του επερχόμενου δίσκου των Rolling Stones, Hackney Diamonds, λέγεται ότι βρίσκεται στα σκαριά. Το ντοκιμαντέρ θα δείχνει το συγκρότημα να δημιουργεί τα 12 κομμάτια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ, δίνοντας μια οικεία εικόνα του τρόπου με τον οποίο δουλεύουν μαζί στο στούντιο.

Το νέο άλμπουμ, το οποίο θα σηματοδοτήσει τον 24ο στούντιο δίσκο τους, θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου. Ανακοινώθηκε σε μια εκδήλωση παρουσίασης νωρίτερα τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο, όπου έκανε πρεμιέρα και το πρώτο single, Angry.

Το άλμπουμ φιλοξενεί επίσης δύο κομμάτια που ηχογραφήθηκαν το 2019 και στα οποία συμμετέχει ο Charlie Watts, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το 2021. Σε ένα από αυτά τα τραγούδια συμμετέχει επίσης το πρώην μέλος Bill Wyman στο μπάσο, πράγμα που σημαίνει ότι το αρχικό rhythm section των Stones επανενώνεται για μια τελευταία φορά.

Τώρα, μια πηγή δήλωσε στη Sun ότι μια ταινία ντοκιμαντέρ παράγεται από την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το ριάλιτι The Kardashians. "Οι οπαδοί των Stones θα βρεθούν προ εκπλήξεως, καθώς δεν θα έχουν μόνο ένα νέο άλμπουμ, αλλά και μια ταινία ντοκιμαντέρ", λένε.

"Η μπάντα έχει συνεργαστεί με την Fulwell 73 για την παραγωγή. Είναι η ομάδα πίσω από τη μεγάλη συμφωνία των Kardashians με την [υπηρεσία streaming] Hulu. Η ταινία θα καταγράφει το συγκρότημα καθώς άρχισαν να δουλεύουν πάνω στα 12 κομμάτια που εμφανίζονται στο Hackney Diamonds.

"Θα δώσει στους οπαδούς μια οικεία και ειλικρινή ματιά στον Mick, τον Keith και τον Ronnie καθώς κάνουν τα μαγικά τους στο στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους πειραγμάτων".

Η πηγή συνέχισε επίσης να επιβεβαιώνει ότι μέσα στην ταινία θα υπάρχουν νεύματα για τον πολυαγαπημένο Watts, καθώς και πλάνα από την εκδήλωση τύπου στο Λονδίνο.

Δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ή περισσότερες πληροφορίες, αλλά οι ίδιοι οι Rolling Stones έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι εργάζονται πάνω σε ένα ακόμη άλμπουμ.

BREAKING MUSIC