Ενα διαδραστικό μουσείο και καφέ για τον Ozzy Osbourne

Η γενέτειρα του metal προετοιμάζεται, το Μπέρμιγχαμ

BREAKING
 

Η γενέτειρα του metal προετοιμάζεται, το Μπέρμιγχαμ


Του Ηλία Σελιμά

Η Sharon Osbourne αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα μουσείο του Ozzy Osbourne στο Μπέρμιγχαμ. Η πόλη -η οποία έχει ένα παγκάκι Black Sabbath και μια γέφυρα Black Sabbath, και αυτή τη στιγμή φιλοξενεί ένα μπαλέτο Black Sabbath- θα προσφέρει τώρα μόνιμη στέγη για το προσωπικό αρχείο του Ozzy.

"Ήμουν απασχολημένη προσπαθώντας να συγκεντρώσω τα αναμνηστικά του για το κατάστημα αναμνηστικών που θα ανοίξουμε στο Μπέρμιγχαμ", λέει η Sharon, μιλώντας στο Osbourne Family Podcast. "Θα έχει όλα τα βραβεία του, όλα τα σκηνικά του κοστούμια, αφίσες, παλιές αφίσες. Έχω τόσα πολλά αναμνηστικά. Θα το κάνουμε εντελώς διαδραστικά. Κάθε βίντεο, κάθε ζωντανή εμφάνιση του, τα πάντα θα είναι εκεί. Είναι περισσότερο ένα εκπαιδευτικό δίδαγμα για τους μουσικούς και τους καλλιτέχνες που θέλουν να δουν ότι μπορείς να έρθεις από το τίποτα και αν δουλέψεις αρκετά σκληρά, αυτό είναι που μπορείς να πετύχεις".

"Είναι σαν να παίζεις ζάρια", παρεμβαίνει ο Ozzy.

"Θα έχουμε ένα café", συνεχίζει η Sharon. "Και εκεί μέσα θα έχουμε κάθε όργανο που μπορείτε να φανταστείτε.

"Με γυμνές γυναίκες να σερβίρουν", παρεμβαίνει ο Ozzy.

"Σκάσε!", λέει η Sharon. "Οι μαθητές μουσικής μπορούν να έρχονται και θα κάνουμε μαθήματα μουσικής, γιατί δεν υπάρχει πια μουσική στα σχολεία. Οπότε θα φέρουμε φίλους, άλλους μουσικούς".

"Η μουσική στο σχολείο μου ήταν γαμημένα μαγνητόφωνα", προσθέτει ο Ozzy. "Ακούγονταν σαν κάποιος να πεθαίνει".

 

BREAKING MUSIC