«Αν πρόκειται να γίνεις ροκ σταρ, πήγαινε να γίνεις»

Η ζωή του Lemmy τιμάται σε ένα νέο φωτογραφικό βιβλίο

BREAKING
 

Η ζωή του Lemmy τιμάται σε ένα νέο φωτογραφικό βιβλίο

Το Portraits of Lemmy είναι ένας φωτογραφικός εορτασμός ενός πραγματικού θρύλου της ροκ μουσικής. Ένα νέο βιβλίο που γιορτάζει τη ζωή του αείμνηστου, θρυλικού ηγέτη των Motörhead, Lemmy, κυκλοφορεί στις 6 Οκτωβρίου.

Με ένα δοκίμιο για τον σπουδαίο άνδρα από τον Dave Ling του Classic Rock, το Portraits of Lemmy είναι ένα coffee table photobook που παρακολουθεί την καριέρα μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές της rock από τις αρχές της δεκαετίας του '70 μέχρι τον θάνατό του το 2015 μέσα από μια σειρά κλασικών, σπάνιων και αθέατων φωτογραφιών από τους Ross Halfin, Fin Costello, Chris Walter, Michael Putland, Mick Hutson, PG Brunelli και άλλους.

Το βιβλίο είναι τετράγωνο 230 χιλιοστών, 240 σελίδων, τυπωμένο σε πολυτελές χαρτί 170 gsm με ματ επίστρωση. Παρουσιάζεται σε μια μαύρη θήκη με λογότυπο από χρυσό φύλλο αλουμινίου και συνοδεύεται από μια αναδιπλούμενη αφίσα. Η κύρια έκδοση κυκλοφορεί σε 666 αριθμημένα αντίτυπα και πωλείται στην τιμή των 55 λιρών συν τα έξοδα αποστολής.


Επιπλέον, υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη, εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση Leather and Metal Edition με διαστάσεις 375 χιλιοστών στο τετράγωνο, η οποία παρουσιάζεται σε ανακυκλωμένο δέρμα και μια μεταλλική θήκη από αλουμίνιο με χειροποίητη συγκόλληση και λογότυπο με μεταξοτυπία σε μια σειρά 50 αριθμημένων αντιτύπων. Αυτή η έκδοση θα πωλείται για 500 λίρες Αγγλίας.
 

 
Το Portraits of Lemmy ξεκινάει να πωλείται από τις 6 Οκτωβρίου στις 3μμ ώρα Αγγλίας, και υπάρχει έκπτωση 10% στην προπαραγγελία αν αυτή γίνει πριν από τις 31 Οκτωβρίου. Τα βιβλία θα αποσταλούν σε όλο τον κόσμο τον Δεκέμβριο.
 
Για προπαραγγελίες πατήστε ΕΔΩ.
BREAKING MUSIC