Οι Blackberry Smoke κυκλοφορούν το νέο τους single και ανακοινώνουν περιοδεία

Το Little Bit Crazy προέρχεται από το επερχόμενο όγδοο στούντιο άλμπουμ των Blackberry Smoke, Be Right Here, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος

BREAKING
 

Το Little Bit Crazy προέρχεται από το επερχόμενο όγδοο στούντιο άλμπουμ των Blackberry Smoke, Be Right Here, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος

Οι Blackberry Smoke κυκλοφόρησαν ένα νέο single, το Little Bit Crazy, και ανακοίνωσαν μια σειρά από ημερομηνίες περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.
 

 
Το συγκρότημα θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 9 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους στο O2 Academy της Γλασκώβης, ενώ θα ακολουθήσουν συναυλίες στο Εδιμβούργο, το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ξεκινά στο Ancienne Belgique στις Βρυξέλλες του Βελγίου στις 16 Σεπτεμβρίου.

Όσο για το Little Bit Crazy, ξεκινάει με μια εισαγωγή σε gospel αποχρώσεις από τον frontman του συγκροτήματος Charlie Starr και τους backing singers The Black Bettys πριν ένα τρελό riff που έρχεται στο προσκήνιο, ένα riff που σίγουρα θα φέρει χαρά σε όποιον ερωτεύτηκε το Keep Your Hands To Yourself των Georgia Satellites παλιότερα.
 
«Είναι ένα ροκ εν ρολ τραγούδι για αυτόν τον τύπο και το κορίτσι που μπορεί να είναι η καταστροφή του», εξηγεί ο Starr.
 
Το Little Bit Crazy προέρχεται από το επερχόμενο όγδοο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, Be Right Here, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Dave Cobb - ο οποίος συνεργάστηκε στο You Hear Georgia του 2021 - στο RCA Studio A του Nashville και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε στο στούντιο Georgia Mae του Cobb στη Savannah της Georgia. Ένα άλλο single, το Dig A Hole, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.  

Το Be Right Here θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τώρα, ενώ για άλλη μια φορά, (δυστυχώς) η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στους σταθμούς της περιοδείας.
 
BREAKING MUSIC