Οι Judas Priest ανακοινώνουν το 19ο άλμπουμ με τίτλο «Invincible Shield»

Η ανακοίνωση έγινε στο Power Trip Festival

BREAKING
 

Η ανακοίνωση έγινε στο Power Trip Festival

Του Ηλία Σελιμά

Ενώ βρίσκονταν στη σκηνή του Power Trip festival, οι Judas Priest ανακοίνωσαν επίσημα το 19ο στούντιο άλμπουμ τους, Invincible Shield, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του Firepower του 2018, θα είναι ο τρίτος δίσκος του συγκροτήματος με τον κιθαρίστα Richie Faulkner, ο οποίος προστέθηκε το 2011 μετά την αποχώρηση του κλασικού κιθαρίστα K.K. Downing από το συγκρότημα. Το Invincible Shield βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια και θα είναι τελικά διαθέσιμο για να το ακούσουν οι οπαδοί στις 8 Μαρτίου 2024.

Δείτε το artwork του Invincible Shield και προπαραγγείλτε το αντίγραφό σας εδώ.

Η ανακοίνωση έγινε στο Power Trip Festival, όπου οι AC/DC θα κλείσουν τη βραδιά με την πρώτη τους εμφάνιση από το 2016.

Μετά την αποχώρηση του Ozzy Osbourne από την προγραμματισμένη για το Σάββατο εμφάνισή του λόγω προβλημάτων υγείας, οι Judas Priest ορίστηκαν ως αντικαταστάτες στο φεστιβάλ, στο οποίο έχουν ήδη εμφανιστεί οι Guns N' Roses και οι Iron Maiden χθες (6 Οκτωβρίου), με τους Metallica και τους Tool να ολοκληρώνουν την εκδήλωση στις 8 Οκτωβρίου.
 
Υπήρξαν εικασίες ότι οι θρύλοι του heavy metal κάτι ετοιμάζουν όταν "καθάρισαν" τη σελίδα τους στο Instagram (6 Οκτωβρίου) και μοιράστηκαν μια ολοκαίνουργια ανάρτηση, η οποία είναι το λογότυπο των Judas Priest με μια λεζάντα που γράφει: "TOMORROW".
 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το γκρουπ ανακοίνωσε το άλμπουμ. Η κυκλοφορία είναι επίσης σημαντική καθώς θα φτάσει εντυπωσιακά 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Judas Priest, Rocka Rolla.
BREAKING MUSIC