Ο Neil Young ανακοινώνει νέο άλμπουμ, 'Before and After'

Το LP με τα 13 τραγούδια θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.

BREAKING
 

Το LP με τα 13 τραγούδια θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.

Του Ηλία Σελιμά

Και θα περιλαμβάνει σόλο ακουστικές επανεκτελέσεις τραγουδιών από όλο τον κατάλογο του Young. Θα υπάρχει επίσης ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι, το "If You Got Love". "Τραγούδια από τη ζωή μου, πρόσφατα ηχογραφημένα, δημιουργούν ένα μουσικό μοντάζ χωρίς αρχή ή τέλος", ανέφερε ο Young σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα προπαραγγελίας του άλμπουμ.

Το Before and After είναι διαθέσιμο σε τέσσερις μορφές: Βινύλιο LP, διάφανο βινύλιο LP (Limited Edition), δίσκο Blu-Ray με μίξη Atmos, Binaural mix και Hi-Res 96/24 stereo και CD.

"Το συναίσθημα αποτυπώνεται, όχι αποσπασματικά, αλλά ως ένα ολόκληρο κομμάτι - σχεδιασμένο για να ακούγεται με αυτόν τον τρόπο", σημείωσε ο Young.

Ο Young διέκοψε πρόσφατα την τετραετή παύση περιοδείας του. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεκίνησε μια σόλο ακουστική περιοδεία στη Δυτική Ακτή, στην οποία ερμήνευσε τραγούδια που δεν είχε παίξει ποτέ ζωντανά στο παρελθόν.

"Δεν θέλω να επιστρέψω και να ξανακάνω τα ίδια τραγούδια", δήλωσε τότε ο Young [μέσω του Rolling Stone]. "Θα νιώθω σαν να ήμουν σε κάποιο είδος καρναβαλικής βόλτας. Θα προτιμούσα να κάνω αυτά τα άλλα τραγούδια που δεν έχω κάνει. ... Δεν θα πρέπει να συγκρίνω το πώς παίζω το 'Heart of Gold' με [το πώς το έπαιξα το] 1970, 1980, 1990, 2000, 2010, 2020".

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω ημερομηνίες περιοδείας και ο Young τόνισε ότι οι ζωντανές εμφανίσεις στη σημερινή βιομηχανία είναι επίπονες τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους θεατές των συναυλιών.

"Έχει τελειώσει. Οι παλιές μέρες έχουν περάσει", είπε σε ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Neil Young Archives. "Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανησυχούν για τους εξαπατημένους οπαδούς που τους κατηγορούν για τις προσθήκες του Ticketmaster και τους μαυραγορίτες".

Neil Young, 'Before and After' Track Listing
1. "I'm the Ocean"
2. "Homefires"
3. "Burned"
4. "On the Way Home"
5. "If You Got Love"
6. "A Dream That Can Last"
7. "Birds"
8. "My Heart"
9. "When I Hold You in My Arms"
10. "Mother Earth"
11. "Mr Soul"
12. "Comes a Time"
13. "Don't Forget Love"

 

BREAKING MUSIC