«ΚΑΝΕΛΛΟΣ»: Το νέο και ξεχωριστό album του Γιώργου Στρατάκη

Ηχογραφήθηκε μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα στην Αγιά Χανίων

BREAKING
 

Ηχογραφήθηκε μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα στην Αγιά Χανίων

Η δισκογραφική εταιρεία Northern Pinwheel – Voreios Anemomylos, παρουσιάζει μία ιδιαίτερη μουσική παραγωγή με τίτλο «ΚΑΝΕΛΛΟΣ», η οποία αποτελείται από επτά βιωματικά και αλληγορικά τραγούδια σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του Γιώργου Στρατάκη.

Η συγκεκριμένη μουσική παραγωγή έχει την ιδιαιτερότητα ότι ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα στην Αγιά Χανίων στις 27 Ιουλίου 2023, έπειτα από τις σχετικές εγκρίσεις τόσο της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο διαθεματικού σχεδίου δράσης συγκεκριμένου project.

Την ευθύνη της ενορχήστρωσης κατά την αυθημερόν 6ωρη ηχογράφηση στις 27 Ιουλίου 2023 ανέλαβε ο Νίκος Στρατάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από τις διαδικτυακές πωλήσεις αλλά και από τις πωλήσεις του φυσικού αρχείου (cd, βινύλιο) θα διατεθούν στον σύλλογο συμπαραστάσεως κρατουμένων «ΟΝΗΣΙΜΟΣ» (www.onisimos.gr, τηλ. 21 03622017 & 210 3645305) και στην ιεραποστολική αδελφότητα «ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ» (https://diakonia-filakon.gr/, τηλ. 23920 22252). Αμφότεροι αυτοί οι σύλλογοι μη κερδοσκοπικού ενδιαφέροντος βοηθούν έμπρακτα τις κοινωνικές υπηρεσίες όλων των σωφρονιστικών καταστημάτων στην ελληνική επικράτεια, που με τη σειρά τους βοηθούν όσο μπορούν τους άπορους κρατουμένους για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών.

Συνδεθείτε τώρα σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες (Spotify, Amazon & Apple Music), καθώς και στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Στρατάκη στο YouTube και ακούστε τα επτά καινούργια βιωματικά και αλληγορικά τραγούδια, των οποίων τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος, και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο τις κοινωνικές υπηρεσίες όλων των καταστημάτων κρατουμένων στην ελληνική επικράτεια, διά μέσου των προαναφερόμενων συλλόγων.

Καλή ακρόαση!

Το φυσικό αρχείο (cd, βινύλιο) θα είναι διαθέσιμο μετά τις 15 Οκτωβρίου και θα μπορείτε να το παραγγείλετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Northern Pinwheel – Voreios Anemomylos: www.northernpinwheel.com

Βρείτε τα τραγούδια στο YouTube και σε Spotify, Amazon & Apple Music

BREAKING MUSIC