Καταφθάνει το βιβλίο του Johnny Cash, «The Life in Lyrics»

Ένα νέο βιβλίο που αφηγείται την ιστορία του " Man in Black"

BREAKING
 

Ένα νέο βιβλίο που αφηγείται την ιστορία του " Man in Black"

Του Ηλία Σελιμά

Όπως αποκαλύπτεται από τους στίχους του και τις σπάνιες φωτογραφίες και άλλα ενθύμια, το Johnny Cash: The Life in Lyrics, κυκλοφόρησε στις 14 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ σε μια πλούσια εικονογραφημένη έκδοση.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο Johnny Cash είναι "ένας από τους πιο αγαπημένους και επιδραστικούς αστέρες της country μουσικής όλων των εποχών, έχοντας συνθέσει περισσότερα από 600 τραγούδια και πουλήσει περισσότερους από 90 εκατομμύρια δίσκους. Έχει λάβει 29 χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια βραβεία για τις ηχογραφήσεις του και έχει ενταχθεί στο Grammy Hall of Fame, στο Rock and Roll Hall of Fame, στο Country Music Hall of Fame και στο Hollywood Walk of Fame".

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα 50 χρόνια τραγουδοποιίας του Cash συγκεντρώνονται οπουδήποτε, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το βιβλίο περιλαμβάνει τους στίχους 125 τραγουδιών και τις ιστορίες πίσω από αυτά. "Ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Αμερικανό καλλιτέχνη", αναφέρει η ανακοίνωση, "μίλησε στην ψυχή του έθνους καθώς και στις επιτυχίες και τις προκλήσεις της δικής του ζωής. Αυτές οι σελίδες εξερευνούν το εύρος του Cash ως ποιητή και αφηγητή ιστοριών, μεταφέροντας τους αναγνώστες από την πρώιμη ζωή του και τις πρώτες του επιτυχίες μέσα από περιόδους προσωπικών προκλήσεων, ακτιβισμού και πίστης. Το αποτέλεσμα είναι μια βαθιά κατανόηση του Johnny Cash ως ανθρώπου και καλλιτέχνη, καθώς και της αμερικανικής ιστορίας που συνέβαλε στη διαμόρφωσή της".

Το βιβλίο 384 σελίδων, η έκδοση του οποίου τιμά την 20ή επέτειο του θανάτου του Cash, περιλαμβάνει σπάνιο οπτικό υλικό εκτός από τις αναμνήσεις του γιου του Cash, John Carter Cash, και του "ιστορικού της οικογένειας" Mark Stielper.

BREAKING MUSIC