Το «Frank»της Amy Winehouse θα κυκλοφορήσει για την 20ή επέτειο με Picture Disc

Το νέο βινύλιο θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου.

BREAKING
 

Το νέο βινύλιο θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου.

Του Ηλία Σελιμά

Για τον εορτασμό της 20ής επετείου του εξαιρετικά επιδραστικού ντεμπούτου άλμπουμ Frank της Amy Winehouse, η UMR/Island κυκλοφορεί για πρώτη φορά αυτόν τον σημαντικό δίσκο σε picture disc. Το εντυπωσιακό νέο βινύλιο θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου.

Ηχογραφημένο όταν η Amy ήταν ακόμα στην εφηβεία της, το Frank παρουσίασε μια πραγματικά αξιόλογη, εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδοποιό και τραγουδίστρια που θα γινόταν μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες της εποχής μας.

Αυτό το διπλό βινύλιο περιλαμβάνει τα singles "Take The Box", "Stronger Than Me", "F__k Me Pumps" και "In My Bed". Επιπλέον, το άλμπουμ φιλοξενείται σε ένα gatefold sleeve. Το artwork του picture disc χρησιμοποιεί τις αρχικές κλασικές εικόνες του sleeve του LP one, ενώ το LP two περιλαμβάνει δύο πανέμορφες εικόνες, τραβηγμένες από τη διάσημη φωτογράφο Valerie Phillips, από την αρχική φωτογράφιση του artwork που έγινε το 2003.

Τα δεκατρία τραγούδια του Frank ανακοίνωσαν την άφιξη μιας απαράμιλλης καλλιτέχνιδας, μιας εκπληκτικής στιχουργού και ερμηνεύτριας και ενός πραγματικού ταλέντου που υπάρχει μόνο μία φορά σε μια γενιά και οι εικόνες αυτής της έκδοσης δείχνουν τη νεαρή Amy στην αρχή του απίστευτου μουσικού της ταξιδιού που τελείωσε απότομα και άδικα.

Το Frank (20th Anniversary Picture Disc Edition), είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

https://amywinehouse.lnk.to/Frank20PD

BREAKING MUSIC