Η περιοδεία των Rolling Stones το 2024 χρηματοδοτείται από την Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων

Πολλοί θεατές πίστεψαν αρχικά ότι η συνεργασία ήταν ένα αστείο.

BREAKING
 

Πολλοί θεατές πίστεψαν αρχικά ότι η συνεργασία ήταν ένα αστείο.

Του Ηλία Σελιμά

Άλλωστε, οι Stones είναι όλοι σε μια διακεκριμένη ηλικία - ο Mick Jagger είναι 80 ετών, ο Keith Richards είναι 79 ετών (κλείνει τα 80 τον Δεκέμβριο) και το νεότερο μέλος, ο Ronnie Wood, είναι 76 ετών. Η AARP (πρώην Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων) λοιπόν είναι όντως ο πραγματικός χορηγός της περιοδείας.

«Η Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων είναι χορηγός της περιοδείας Stones Tour '24 Hackney Diamonds και τα μέλη της μπορούν να αποκτήσουν έγκαιρη πρόσβαση στα εισιτήρια», γράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης. Τα εισιτήρια για την περιοδεία ξεκινούν να πωλούνται στο ευρύ κοινό την 1η Δεκεμβρίου, ωστόσο στο πλαίσιο της χορηγίας τους, τα μέλη του AARP θα έχουν πρόσβαση σε μια προπώληση που ξεκινά στις 29 Νοεμβρίου.

Μετά την ανακοίνωση, η περιοδεία - και ο χορηγός της - άρχισε να γίνεται trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ξέρεις ότι γερνάς όταν έχεις πρόωρη πρόσβαση σε εισιτήρια των Rolling Stones επειδή "ξέρεις έναν τύπο" και "ο τύπος σου" είναι το AARP» αστειεύτηκε ένας χρήστης. Άλλοι σημείωσαν ότι η χορηγία έμοιαζε «με ένα ομολογουμένως προφανές αστείο που γίνεται πραγματικότητα».

«Τα νέα που όλοι περιμένατε - οι Rolling Stones βγαίνουν ξανά στο δρόμο!», δήλωσε το συγκρότημα όταν αποκάλυψε τα σχέδιά του για το 2024. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την περιοδεία των Stones 2024 Hackney Diamonds!».

Οι θρύλοι της ροκ θα περιοδεύσουν σε όλη τη Βόρεια Αμερική το επόμενο έτος, δίνοντας συναυλίες σε συνολικά 16 πόλεις.

Το οδοιπορικό ξεκινά στις 28 Απριλίου στο NRG Stadium στο Χιούστον. Περαιτέρω σταθμοί περιλαμβάνουν το Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας, το Lincoln Financial Field στη Φιλαδέλφεια και το SoFi Stadium του Λος Άντζελες. Η περιοδεία είναι προς το παρόν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

BREAKING MUSIC