Το σίκουελ του «Spinal Tap» θα περιλαμβάνει guest εμφανίσεις από τους Paul McCartney, Elton John και Garth Brooks

Ο σκηνοθέτης Rob Reiner επιβεβαίωσε ότι και τα τρία αστέρια της αρχικής ταινίας - ο Christopher Guest, Michael McKean και Harry Shearer- θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.

BREAKING
 

Ο σκηνοθέτης Rob Reiner επιβεβαίωσε ότι και τα τρία αστέρια της αρχικής ταινίας - ο Christopher Guest, Michael McKean και Harry Shearer- θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Του Ηλία Σελιμά

Ο Paul McCartney, ο Elton John και ο Garth Brooks πρόκειται να εμφανιστούν στη συνέχεια του "This is Spinal Tap", της κλασικής καλτ ταινίας του 1984 που ήταν η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Rob Reiner.

Σε μια συνέντευξη στο podcast "RHLSTP with Richard Herring", ο Reiner αποκάλυψε επίσης ότι τα γυρίσματα για το σίκουελ του "Spinal Tap" θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο, επιβεβαίωσε ότι και τα τρία αστέρια της αρχικής ταινίας — Christopher Guest, Michael McKean και Harry Shearer — θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως τα άτυχα μέλη ενός όχι πολύ καλού αγγλικού χέβι μέταλ συγκροτήματος που ονομάζεται Spinal Tap.

Η νέα ταινία του Spinal Tap θα σκηνοθετηθεί από τον Reiner, του οποίου άλλοι τίτλοι περιλαμβάνουν επιτυχημένες ταινίες όπως «The Princess Bride», «When Harry Met Sally» και το υποψήφιο για Όσκαρ «A Few Good Men». Ο Reiner θα επαναλάβει τον ρόλο του ως σκηνοθέτη του «Spinal Tap», Marty Di Bergi.

Το "This Is Spinal Tap" που κυκλοφόρησε το 1984, ήταν μια σάτιρα ντοκιμαντέρ - ή "παρουσίαση" - μιας άτυχης περιοδείας συναυλιών στις ΗΠΑ από το συγκρότημα Spinal Tap. 

Τα τραγούδια που εμφανίστηκαν στην ταινία ήταν τα "Tonight I'm Gonna Rock You Tonight", "Hell Hole", "Big Bottom" και "Gimme Some Money". Το CD που επανακυκλοφόρησε το 2000 του άλμπουμ περιελάμβανε το μπόνους κομμάτι «Χριστούγεννα με τον Διάβολο».

 

BREAKING MUSIC