Βγήκε το βίντεο του Bite My Head Off με τους Rolling Stones και τον Paul McCartney

Οι Rolling Stones κυκλοφορούν το διευρυμένο Hackney Diamonds

BREAKING
 

Οι Rolling Stones κυκλοφορούν το διευρυμένο Hackney Diamonds

Του Ηλία Σελιμά

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μια διευρυμένη έκδοση του τελευταίου τους στούντιο άλμπουμ, Hackney Diamonds, και επίσης έκαναν το ντεμπούτο τους με ένα βίντεο στίχων για το νέο τους τραγούδι "Bite My Head Off" στο οποίο συμμετέχει ο Sir Paul McCartney.

Το Hackney Diamonds (Live Edition) θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου ως σετ δύο CD και θα περιλαμβάνει τα 12 αρχικά κομμάτια του άλμπουμ, καθώς και ηχογραφήσεις και των επτά τραγουδιών που ερμήνευσαν οι Rolling Stones στην εκδήλωση για την παρουσίαση του άλμπουμ στο κλαμπ Racket της Νέας Υόρκης στις 19 Οκτωβρίου.

Το σετ των Stones στην εκδήλωση με προσκεκλημένους περιελάμβανε τις πρώτες ζωντανές εκτελέσεις τεσσάρων κομματιών των Hackney Diamonds - "Angry", "Whole Wide World", "Bite My Head Off" και "Sweet Sounds of Heaven", με τη Lady Gaga να συμμετέχει μαζί με τον Mick Jagger και την μπάντα στο τελευταίο τραγούδι, όπως έκανε και στην έκδοση στο στούντιο. Το σόου περιελάμβανε επίσης ερμηνείες των κλασικών τραγουδιών των θρύλων της βρετανικής ροκ "Shattered", "Tumbling Dice" και "Jumpin' Jack Flash".

Εν τω μεταξύ, υλικό από την εκτέλεση του "Bite My Head Off" από τους Rolling Stones στο Racket παρουσιάζεται σε ένα νέο lyric video για το τραγούδι, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τώρα στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube και στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο κομμάτι συμμετέχει ο McCartney στο μπάσο, ενώ στο promo clip έχουν ενσωματωθεί επίσης φωτογραφίες και ένα άγνωστο μέχρι στιγμής βίντεο του πρώην σταρ των Beatles που ηχογραφούσε το τραγούδι με τους Stones.

Μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του συγκροτήματος περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από τον McCartney που λέει: "Πέρασα υπέροχα παίζοντας με τους Stones σε αυτή τη session. Rockin!!!"

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Hackney Diamonds κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου και έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του βρετανικού album charts και στο Νο. 3 του Billboard 200. Έφτασε επίσης στο Νο. 1 σε άλλες 18 χώρες και έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. Το Hackney Diamonds είναι η πρώτη συλλογή νέων τραγουδιών των Rolling Stones μετά από 18 χρόνια, και εκτός από τον McCartney και τη Lady Gaga, περιλαμβάνει guest εμφανίσεις του Elton John, του Stevie Wonder και του πρώην μπασίστα των Stones, Bill Wyman.

Hackney Diamonds (Live Edition) Track List:

CD 1

"Angry"
"Get Close"
"Depending on You"
"Bite My Head Off"
"Whole Wide World"
"Dreamy Skies"
"Mess It Up"
"Live by the Sword"
"Driving Me Too Hard"
"Tell Me Straight"
"Sweet Sounds of Heaven" (με τη συμμετοχή της Lady Gaga)
"Rolling Stone Blues"

CD 2: Live στο Racket, Νέα Υόρκη

"Shattered"
"Angry"
"Whole Wide World"
"Tumbling Dice"
"Bite My Head Off"
"Jumpin' Jack Flash"
"Sweet Sounds of Heaven" (με τη συμμετοχή της Lady Gaga)

 

BREAKING MUSIC