Σταματούν τις συναυλίες (και ξαναδιαλύονται) οι Rage Against The Machine

Τις είχαν διακόψει το καλοκαίρι του 2022 λόγω τραυματισμού του Zack de la Rocha.

BREAKING
 

Τις είχαν διακόψει το καλοκαίρι του 2022 λόγω τραυματισμού του Zack de la Rocha.

Και από τότε περιμέναμε πώς και πως να τις ξαναρχίσουν. Με ανάρτηση του ντράμερ τους Brad Wilk πάντως μπαίνουν τίτλοι τέλους. Όπως έγραψε στο instagram, «ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περιμένουν να ανακοινώσουμε νέες ημερομηνίες για όλες τις ακυρωμένες μας συναυλίες. Δεν θέλω να κρατάω να σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Παρότι υπήρχε μια επικοινωνία ότι αυτό μπορεί να συμβεί θέλω να σας ενημερώσω ότι οι RATM δεν θα κάνουν ξανά περιοδεία ούτε θα παίξουν ξανά ζωντανά. Ζητώ συγγνώμη από όλους εσάς που περιμένατε να συμβεί αυτό».

Τον περασμένο Μάιο ο Tom Morello είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο νέων συναυλιών αναφέροντας ότι «δεν έχει να κάνει με το πόσο περιοδεύεις, έχει να κάνει με το πως είναι εκείνες οι στιγμές. Οι Rage Against The Machine έχουν παίξει 19 σόου τα τελευταία 12 χρόνια. Και ο απόηχος αυτών τον 19 σόου, μιλώντας με τους οπαδούς, είναι πως αποτέλεσαν ιστορικές στιγμές που πήγαν παραπέρα το τι κάνει η μπάντα επί σκηνής. Οι RATM είναι σαν το δαχτυλίδι στο Lord of the Rings. Τρελαίνουν τους ανθρώπους, τρελαίνουν τους δημοσιογράφους, τρελαίνουν την βιομηχανία της μουσικής. Το θέλουν και τρελαίνονται. Είτε εάν υπάρξουν νέες συναυλίες είτε όχι, θα το μάθετε από τη μπάντα».

Τελευταία τους συναυλία τον Αύγουστο του 2022 στο Madison Square Garden, στη Νέα Υόρκη και κάποιοι, τυχεροί, ήμασταν εκεί! Πρέπει να αναφερθούμε σε αυτό. 

BREAKING MUSIC