Import Music

«Δε μιλένιαλς» στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα – Bar

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

23/04/2024, 30/04/2024


__ Χώρος

Τεχνοχώρος Φάμπρικα – Bar

 Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός


__ Εισιτήρια

10 ευρώ

 

Πρωτότυπη μουσική και μουσικός επί σκηνής: Tsolimon (Νίκος Τσώλης)

Τρεις νέοι άνθρωποι, λίγο πριν και λίγο μετά τα 30, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στη ζωή, τον έρωτα και τη φιλία. Ένα πάρτι γενεθλίων, ένας χωρισμός, το νοίκι στο τέλος του μήνα, ένας μουσικός παραγωγός που δεν έρχεται ποτέ, αποτυχημένες οντισιόν και συνεντεύξεις για δουλειά, η ενηλικίωση και η ελπίδα ότι, δεν μπορεί, κάτι θα συμβεί… Όλα με φόντο την Αθήνα του σήμερα.

Μία παράσταση με έντονα στοιχεία μιούζικαλ, στην οποία οι τρεις χαρακτήρες ξεδιπλώνουν με χιούμορ και σαρκασμό τις δυσκολίες και τα όνειρα μιας γενιάς, που έχει την προσδοκία να ζήσει όπως η προηγούμενη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να χαράξει τον δικό της δρόμο και να κρατήσει ζωντανή μέσα της την αίσθηση πως τελικά (μάλλον) όλα θα πάνε καλά.

«Έχουμε πολλά ονόματα: η γενιά που δεν αγοράζει σπίτι, η γενιά που μένει με τους γονείς της, η γενιά του ενοικίου. Διαβάζουμε αγγελίες, ρωτάμε φίλους, μετράμε τα λεφτά. Ψάχνουμε εκείνα τα τετραγωνικά από μπετόν και σίδερα στον αέρα, να χωρέσουν έπιπλα, βιβλία, αναμνηστικά, πράγματα δικά μας, πράγματα αλλωνών, πράγματα που κάποτε ήταν σε άλλα σπίτια».

Ποια είναι η γενιά των millennials; Θα τα καταφέρει να βρει τον βηματισμό της δίπλα στις προηγούμενες; Και αν ναι, με τι κόστος; Υπάρχει χρόνος για όνειρα ή ο ρομαντισμός πεθαίνει, όταν μεγαλώνουμε;


Την παράσταση πλαισιώνει η έκθεση ζωγραφικής του Συμεών Τσακίρη, με τίτλο «Κι εγώ!». Πρόκειται για ένα θεματικό σύνολο ζωγραφικών ασκήσεων, που λειτουργούν ως προσευχές/μάντρα στο μυαλό του ανθρώπου κάθε γενιάς, που επιθυμεί να ενώσει τα κομμάτια του και να πει ευχαριστώ και αντίο στον παλιό του εαυτό.

  • Κείμενο-Σκηνοθεσία: Χρύσα Κολοκούρη
  • Πρωτότυπη μουσική και μουσικός επί σκηνής: Tsolimon (Νίκος Τσώλης)
  • Αφίσα-artwork: Γιώτα Ζουμπούλη
  • Φωτογραφίες: Σοφία Μανώλη
  • Trailer: Συμεών Τσακίρης
  • Παίζουν: Λουκία Ανάγνου, Άρης Κασαπίδης, Χρύσα Κολοκούρη

Πρεμιέρα: Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024. Ώρα: 21:00
Παραστάσεις: Κάθε Τρίτη στις 21:00. Διάρκεια: 80 λεπτά
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ.: 6947643827

Η τιμή του εισιτηρίου είναι: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση στο χώρο 5 ευρώ).
Προπώληση:
www.more.com

 

IMPORT MUSIC