dj's

Ο σούπερ σταρ της techno Paul Kalkbrenner στην Αθήνα

DJ'S

__ Ημερομηνία

03/02/2024


__ Χώρος

TAE KWON DO

 Μωραϊτίνη 2, Φάληρο


__ Εισιτήρια

Από €35 | VIP: Από €90

 

7 ώρες μουσικής στο πρώτο μεγάλο dance event του χειμώνα

O σούπερ σταρ της techno παγκοσμίως, ο Βερολινέζος Paul Kalkbrenner, με 20 χρόνια καριέρας, εκατομμύρια followers στα social media, κάτι λιγότερο από 10 άλμπουμ, περίπου 150 tracks και εκατοντάδες remixes στο ενεργητικό του, επίσης ο πρώτος techno artist που εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή του θρυλικού φεστιβάλ Tomorrowland (Βέλγιο), έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ως ο headliner του απόλυτου dance experience του φετινού χειμώνα!

Σε μια βραδιά που ξεκινά στις 23.00 και ολοκληρώνεται λίγο πριν το ξημέρωμα, η εμφάνιση του enfant terrible της γερμανικής techno θα απογειώσει το πρώτο PRIMER experience του 2024, σε μια σειρά από μοναδικά events που πρόκειται να απολαύσει το ελληνικό dance community, με αποκορύφωμα το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, το 2ήμερο PRIMER MUSIC FESTIVAL περισσότερα για το οποίο θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα!

TELL ME MORE…

Ο Βερολινέζος γκουρού της techno σκηνής επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην Αθήνα για να μας ξεσηκώσει με το εκκεντρικό live show-σήμα κατατεθέν και τον καινοτόμο ήχο του. Γνωστός για τεράστιες επιτυχίες όπως τα "Sky and Sand", "Aaron" και "Feed Your Head," ο 46χρονος Kalkbrenner ενώνει αρμονικά την techno, τη house και την electronica, και σε συνδυασμό με τις μοναδικές και χαρακτηριστικές ζωντανές εμφανίσεις του, αφήνει πάντα μια υπέροχη ανάμνηση στους fans του, που τον ακολουθούν ευλαβικά ανά την υφήλιο.

Με μια καριέρα που διαρκεί πάνω από δύο δεκαετίες και έναν κατάλογο που περιλαμβάνει πλέον 8 άλμπουμ, περισσότερα από 137 κομμάτια και αμέτρητα remixes, ο Paul Kalkbrenner έχει εδραιωθεί ως πρωτοπόρος στη βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής. Είναι άλλωστε, και δικαίως, ο πρώτος techno artist που έπαιξε στην κεντρική σκηνή της Tomorrowland!

Support act o Γερμανός DJ HOSH, που έχει καθιερωθεί για τον μοναδικό ήχο και τις μελωδίες του. Μετά από residencies σε όλη την Ευρώπη και την συμμετοχή του στη Diynamic με τους Solomun και Stimming, οι επιτυχίες του τον έχουν φέρει στην κορυφή των charts.

Το Line up ολοκληρώνει ο ταλαντούχος Έλληνας DJ Nick JoJo.

Μεγάλος χορηγός του "PRIMER PRESENTS" είναι η ΔΕΗ  που έρχεται να δημιουργήσει για μια ακόμη φορά την πιο "Energy Out Loud" ατμόσφαιρα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση ΕΔΩ

Γενική Είσοδος: Από €35 | VIP: Από €90

 

DJ'S