Να θυμηθούμε τι γράφαμε για την Taylor Swift στο ΟΑΚΑ;

Τον περασμένο Οκτώβρη, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του λουκέτου

BREAKING
 

Τον περασμένο Οκτώβρη, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του λουκέτου

 

Γράφαμε, λοιπόν, τότε:

Το λουκέτο στο ΟΑΚΑ φέρνει αποκαλύψεις. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι υπήρχε συμφωνία στα σκαριά, χωρίς να προλάβουν να πέσουν υπογραφές ωστόσο, να κλειστεί το στάδιο για δύο ημέρες, για συναυλίες της Taylor Swift. Δεν γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες για να σας μεταφέρουμε ούτε καν ημερομηνίες, μόνο ότι κάποιος από τους promoters ενδιαφέρεται ή έχει κλείσει για να φέρει (εκτός απροόπτου) την Taylor Swift στην Αθήνα. Το μεγαλύτερο, αυτή τη στιγμή, συναυλιακό όνομα παγκοσμίως. Τι έγινε; Η Ελλάδα ξαφνικά αποτελεί προορισμό για τους μεγάλους σταρ της μουσικής; Βέβαια, πλέον, χωρίς ΟΑΚΑ, πολλά σχέδια μπορεί να αναθεωρηθούν. 

Τώρα λοιπόν που το ΟΑΚΑ ανοίγει ξανά, τι θα συμβεί; Με το ΟΑΚΑ κλειστό τότε, τον περασμένο Οκτώβρη, και χωρίς κοντινή προοιπτική ανοίγματος δεν ρωτήσαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δύο ημερομηνίες για την Taylor Swift. Ένας promoter πάντως που μίλησε με το ΟΑΚΑ -προ μηνών, όχι τώρα- το ζήτησε για τον Σεπτέμβριο του 2025

Σημειώστε πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε, ούτως ή άλλως, την ανακοίνωση μίας μεγάλης συναυλίας. Το opening του ΟΑΚΑ δημιουργεί αλυσιδψτές αντιδράσεις. 

φωτό: Taylor Swift facebook

 

 

BREAKING MUSIC