dj's

«ETOS 2024» από το Sunrise Zone

DJ'S

__ Ημερομηνία

09/03/2024


__ Χώρος

Temple Athens

 Ιάκχου 17


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 10€

 

Οι θρυλικοί Petros Floorfiller, Harris, Dj Pascal, Romylos, Greg Staikos θα μας ξεναγήσουν σε ένα ταξίδι στο χρόνο

Το Sunrise Zone στις 9 Μαρτίου διοργανώνει το Party ETOS 2024 σ’ έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους στο κέντρο της πρωτεύουσας, το club Temple στο Γκάζι. Για ένα βράδυ θα συγκεντρωθούν πέντε από τους σπουδαιότερους και πιο διακεκριμένους έλληνες d.j. των 90’s και ένας MC που άφησαν έντονο το στίγμα τους στο Αθηναϊκό clubbing αλλά και στο Sunrise Zone, ενώ όντας πρωτοπόροι συνέχισαν ακάθεκτοι και στην σύγχρονη εποχή!

Ήταν το μακρινό 1991 όταν η ομάδα του Sunrise Zone διοργάνωσε το party ETOS 2004 στο θρυλικό club Tessera. Σήμερα 33 χρόνια μετά το party επιστρέφει ως ETOS 2024 με το ίδιο πνεύμα και με το ίδιο, σχεδόν, line up για να θυμίσει σε όλους τις σπουδαίες βραδιές του τότε αλλά και για να προσφέρει την ολόφρεσκη έκδοση του στο σήμερα.

Οι θρυλικοί Petros Floorfiller, Harris, Dj Pascal, Romylos, Greg Staikos θα μας ξεναγήσουν σε ένα ταξίδι στο χρόνο, από το παρόν στο παρελθόν κι από εκεί στο μέλλον όπως έκαναν και κάνουν πάντα με τα πρωτοπόρα d.j. set τους! Μαζί τους κι ο έντονα ενεργός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των AMEA  αλλά και σπουδαίος MC Tony D. Θα μας προσφέρουν απλόχερα ηχητικές δόσεις από House και Techno μέχρι Breakbeat, Drum ‘n’ Bass και όλα τα Rave Anthems.

Ταυτόχρονα θα προβάλλονται video projections, lasers και body motion. Στην είσοδο θα μας υποδέχεται η burlesque persona που ακούει στο όνομα Scarlett! Τέλος, κατά την αποχώρηση σας θα μοιράζονται τα περίφημα Flyer του Sunrise Zone για το επόμενο party.

Sunrise Zone - The story so far

Τo Sunrise ξεκίνησε ως mobile party μια Κυριακή στις αρχές Φεβρουαρίου του 1991 από τα σπλάχνα του θρυλικού club FAz στην πλατεία Μαβίλη κι εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο, πιο πρωτοπόρο και ξακουστό rave party της Αθήνας κι ολόκληρης της Ελλάδας, μέχρι τα τέλη της χρυσής δεκαετίας του ’90. Στις αρχές του 1992 δημιούργησε το δικό του φυσικό χώρο, το club Άλσος στο Πεδίο Άρεως. Υπήρξε το μεγαλύτερο κλαμπ της εποχής, που διαμορφώθηκε εξ’ ολοκλήρου από το Sunrise και το οποίο εξελίχθηκε στην πάροδο των χρόνων και σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή club, με την δημιουργία για πρώτη φορά στην Ελλάδα τριών ανεξάρτητων stage, στα πρότυπα των αντίστοιχων κλαμπ του Λονδίνου.

Έκτοτε εδραίωσε στην Αθήνα την Dance σκηνή, φιλοξενώντας όλα τα είδη ηλεκτρονικής μουσικής συγχρόνως, από House και Techno μέχρι Breakbeat, Drum n Bass και Trance, Goa και Psychedelic και φιλοξενώντας για επτά συνεχόμενα χρόνια τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο από Ευρώπη, Αμερική και Ασία, όπως οι Sasha, Westbam, Laurent Garnier, Opus 3, Judge Jules, Kevin Saunderson, LTJ Bukem, Fabio & Grooverider, Marusha, Tsuyoshi, Infected Mushroom, Etnica, Colin Favor, Smokin' Jo, Altern 8 και δεκάδες άλλα σημαντικά ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής.

Το Sunrise διοργάνωσε και πολλά dance events εκτός του Άλσους, σε πολλά διάσημα club όπως Plus Soda, Ergostasio, Camel, West club, Aerodromio, Tessera κ άλλα. Τα καλοκαίρια διοργάνωσε party σε Πάρο, Μύκονο αλλά και στην Αθήνα σε συνεργασία με τα club Geto και στην πλαζ του Αλίμου που παρουσιάσε για δεύτερη φορά τους Prodigy. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα περίφημα πάρτι σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, όπου κάθε κατάστρωμα στου πλοίου ήταν και ένα αυτόνομο Dance Floor διαφορετικό DJ.

Το 2010 ξεκίνησε πάλι τα party με τη μορφή επετειακών εκδηλώσεων με σκοπό να επανενώσει τους παλιούς αλλά και να συστήσει την κουλτούρα των 90’s στους νέους clubber, καθώς επίσης να συνεχίσει να πρωτοπορεί εντάσσοντας νέους καλλιτέχνες στο crew και προσκαλώντας παλιούς αλλά και αξιόλογους νέους d.j. από το εξωτερικό. Τα τελευταία δεκατρία χρόνια έχει διοργανώσει απίστευτα reunion party και συνεργάστηκε με τα club Blend, Steam και Casa Bostani καθώς επίσης με το Holy Spirit στην πλαζ της Βάρκιζας, με καλεσμένους όπως ο αείμνηστος Andy Barker των 808 State και ο Mark Archer των Altern 8.

Αυτή τη περίοδο το Sunrise Zone παρουσιάζει κάθε Σάββατο το Sunrise Radio Zone στον Athens Free radio 98.1 FM με καλεσμένους τους καλυτέρους Έλληνες dj’ s αλλά και exclusive set από διάσημους καλλιτέχνες του εξωτερικού οπως οι Mark Archer, Judge Jules, Richie Fngers, Joyce Mercedes κ.α. To Sunrise Zone συνεχίζει την πορεία του το 2023 κι ετοιμάζεται για το 2024 πάντοτε με όραμα το μέλλον! Dial the future NOW!

Show Starts: 01:00

DJ'S