Eden Festival: Κάθε φορά που βλέπουν κόσμο να χορεύει στις 7 το απόγευμα, ενθουσιάζονται

Η ομάδα του φεστιβάλ «αποκαλύπτεται» στο loaded.gr

BREAKING
 

Η ομάδα του φεστιβάλ «αποκαλύπτεται» στο loaded.gr

Είστε έτοιμοι για πάρτι;

Την υπόσχεση για ασταμάτητο χορό από το απόγευμα ως ακόμα και το ξημέρωμα δίνει η ομάδα του Plissken που διοργανώνει τα Eden Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν μερικά από τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης χορευτικής σκηνής.

Στο εντυπωσιακό lineup του φεστιβάλ βρίσκουμε μεταξύ άλλων την Avalon Emerson, τον John Talabot, και τους Axel Boman, Evian Christ, Nathan Micay, Halina Rice, Paramida, Bashkka, Saber Rider και Poor J'Darr.

Ιδού το line up των δύο ημερών:

30 Μαρτίου l 19:00 - 06:00

Halina Rice (Live)
Evian Christ (Live)
Saber Rider
Nathan Micay
Avalon Emerson
Bashkka
31 Μαρτίου l 16:00 - 00:00

Poor J'Darr
Paramida
Axel Boman
John Talabot

Μπροστά στην προοπτική 19 ωρών ασταμάτητων dj sets και live sets που θα κινηθούν από την techno και το deep house, μέχρι την electro, την leftfield pop και τα breakbeats, το loaded.gr μίλησε με την ομάδα του φεστιβάλ σχετικά με την ιδιαιτερότητα οι γνωστοί DJs να παίζουν νωρίς το απόγευμα, αλλά και για τους στόχους τους σχετικά με το φεστιβάλ.

Μιλήσαμε λίγο με το Plissken να μας πουν δύο-τρία πράγματα ώστε να μας προετοιμάσουν για το Σαββατοκύριακο. 

    Λειτουργούν με άλλο τρόπο και οι dj's - καλλιτέχνες τα απογεύματα σε σχέση με τις νύχτες;

Η σύντομη απάντηση είναι πως είναι εξαιρετικά χαρούμενοι τις περισσότερες φορές που μπορούνε να πάνε για ύπνο τα μεσάνυχτα! Κάθε φορά που μπαίνουν μέσα στο χώρο και βλέπουν κόσμο να χορεύει στις 7 το απόγευμα, ενθουσιάζονται. Είναι και γι' αυτούς ένας τρόπος να νιώθουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι απαραίτητα μόνο underground, σε σκοτεινούς χώρους τις πρώτες πρωινές ώρες μίας Παρασκευής ή ενός Σαββάτου.

Είναι επίσης μία κατάσταση που για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούμε τους βγάζει πάντα καλύτερο εαυτό. Κάνουν ένα λεγόμενο level up και οι ίδιο προκειμένου να δουν ένα dancefloor να πάλλεται Κυριακή απόγευμα μιας και είναι πιο δύσκολο από ότι ένα Σαββατόβραδο, ξέρουν πώς η πλειοψηφία του κόσμου βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνο για αυτούς και το πάρτε, δεν έχει περαστικούς.

   Και στο συγκεκριμένο διήμερο πάρτι αυτού του Σαββατοκύριακου, τι θα δούμε και θα ακούσουμε;

Θα είναι το κλείσιμο της φθινοπωρινής - χειμερινής σεζόν για μας που μας χάρισε μερικά από τα καλύτερα πάρτυ μέχρι τα επόμενα. Ανυπομονούμε για τον κόσμο να «ξαναχαθεί» στο υπόγειο του Ωδείου, να φλερτάρει, να φασωθεί και κυρίως να χορέψει με τις λεγόμενες "μουσικάρες" με μερικούς από τους καλύτερους παραγωγούς του κόσμου!

BREAKING MUSIC