Import Music

Κατερίνα Ντίνου: «Τα τραγούδια επιμένουν στην προσδοκία τους για έναν καλύτερο κόσμο»

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

20/04/2024


__ Χώρος

Caja de Musica

 Σινώπης 27, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 10€

 

Με αφορμή την εμφάνισή της στο Caja de Musica, γράφει στο loaded

Η Κατερίνα Ντίνου ανεβαίνει ξανά στη σκηνή Caja de musica, για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Το Σάββατο 20 Aπριλίου, η χαρισματική ερμηνεύτρια έρχεται με μια απέραντη λίστα από λατρεμένες μελωδίες. Η Κατερίνα Ντίνου με την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι της, με σπουδαία τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου και της προσωπικής της δισκογραφίας, με τρεις εξαίρετους μουσικούς, τον Ανδρέα Βουδούρη στο πιάνο , τον Άρη Κούκο στο μπουζούκι και τον Νίκο Νταρίλα στα κρουστά, “συνθέτουν” μια γλυκιά κι εκρηκτική ομάδα που μας ταξιδεύει αυθεντικά στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Η Κατερίνα Ντίνου σημειώνει στο loaded:

«Είναι εκείνα τα τραγούδια που μας φέρνουν κοντά.

Είναι εκείνα τα τραγούδια τα δικά μας, που περνάνε από γενιά σε γενιά, απείραχτα από χρόνο και εποχές, με εμάς να τα μοιραζόμαστε, συμμέτοχοι σε μια μεγάλη γιορτή απ´ αυτές με λόγο, καταγωγή και ταυτότητα.

Σε κάθε καινούργια μας συνάντηση έχω την επιθυμία  να σμίξουν οι φωνές μας και οι ψυχές να ανοίξουν. Θαύματα γίνονται τότε. Εκείνα τα δικά μας τραγούδια έχουν τη δύναμη να μας φέρνουν ξανά στον σωστό τόπο, αυτόν της καρδιάς.

Δύσκολες πάλι οι εποχές, ο άνθρωπος δοκιμάζεται συνεχώς, μα τα τραγούδια επιμένουν στην προσδοκία τους για έναν καλύτερο κόσμο.

Βρισκόμαστε ξανά το Σάββατο 20 Απριλίου στο Caja de musica ,έναν χώρο όμορφο και φιλόξενο που ταυτίζεται και μας προσκαλεί. Κι εμείς μια μεγάλη παρέα που σμίγει αληθινά μέσα από κείνα τα δικά μας πολύτιμα τραγούδια, με τις μνήμες τις ολοζώντανες, τη δύναμη και την ελπίδα τους».

Ώρα έναρξης: 22.00

Κρατήσεις: 6945166085 & [email protected]

IMPORT MUSIC