Import Music

Ο Μύρωνας Στρατής και η Μιρέλα Πάχου στο Σταυρό του Νότου Plus

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

11/12/2021, 18/12/2021, 25/12/2021


__ Χώρος

Σταυρός του Νότου

 Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος


__ Εισιτήρια

Τιμή: 14 ευρώ

 

Από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ραντεβού στο Σταυρό του Νότου Plus, μας δίνουν από τις 11 Δεκεμβρίου ο Μύρωνας Στρατής και η Μιρέλα Πάχου.

«It’s party time! Ο Μύρωνας Στρατής και η Μιρέλα Πάχου είναι εδώ και ενώνουν το ταλέντο τους για να μας προσφέρουν ένα αξέχαστο live party με οδηγό τις μοναδικές ερμηνευτικές τους ικανότητες, την θετική ενέργεια και την παιχνιδιάρική τους διάθεση».

Οι ίδιοι σημειώνουν στο loaded.gr

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω φέτος τον Χειμώνα στον Σταυρό του Νότου Plus!

Στις εμφανίσεις μας με την Μιρέλα έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ό, τι μας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα…

Να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να ξαναγίνουμε μια μεγάλη παρέα, τηρώντας φυσικά όλα τα πρωτοκόλλα που επιβάλλονται στους κλειστούς χώρους διασκέδασης.

Φορέστε την καλή σας διάθεση, σας περιμένουμε στο πάρτυ μας που ξεκινάει από αυτό το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου plus».

Μύρωνας Στρατής

«Το πρόγραμμα που ετοιμάσαμε φέτος με το Μύρωνα στο Σταυρό του Νότου φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και πολύ χρώμα. Περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική μας δισκογραφία καθώς και επιλεγμένες διασκευές σε pop και rock κομμάτια, swing και latin, νησιώτικα και λαϊκά.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε παρέα, με κέφι και θετική διάθεση!»

Μιρέλα Πάχου

«Από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, ο Μύρωνας και η Μιρέλα με τους εξαίρετους μουσικούς τους μας δίνουν ραντεβού στο Σταυρό του Νότου Plus.

Are you in?»

Ώρα έναρξης: 22.30 // Ώρα προσέλευσης: 21.30

IMPORT MUSIC