Test κορωνοϊού σχεδιασμένο για συναυλίες

Εταιρεία δηλώνει ότι έχει έτοιμο test 15 λεπτών το οποίο μπορεί να επιτρέψει μεγάλες συγκεντρώσεις κόσμου

BREAKING
 

Εταιρεία δηλώνει ότι έχει έτοιμο test 15 λεπτών το οποίο μπορεί να επιτρέψει μεγάλες συγκεντρώσεις κόσμου

Η εταιρεία Swallow Events, ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμο ένα rapid test για κορωνοϊό το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη βιομηχανία των συναυλιών.

Το συγκεκριμένο test το οποίο είναι εγκεκριμένο από την αρμόδια αρχή της Βρετανίας, παρέχει δυνατότητες για αποτελέσματα σε 15 λεπτά.

Το test θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από υγειονομικούς σε οποιαδήποτε κλίμακα και μέγεθος.

Σχεδιασμένο για μεγάλους χώρους

Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να επιτρέψει να γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις όπως συναυλίες όπου οι συμμετέχοντες θα είναι εγγυημένα χωρίς COVID-19.

Ωστόσο, οι μικρότεροι χώροι θα δυσκολευτούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία λόγω του υψηλού κόστους εγκαταστάσεων.

Ακρίβεια: 99,68% Κόστος: 8,8 έως 13 λίρες

Ο ιδρυτής της εταιρείας Swallow Events Oli Thomas, δήλωσε στο djmag ότι «η βιομηχανία των συναυλιών είναι ξεχασμένη και έχει καταστραφεί από την πανδημία του κορωνοϊού. Παρότι δεν είναι εύκολα αντιληπτό, επιτρέπεται να πραγματοποιούνται συναυλίες στη Βρετανία το 2020, απλώς οι οδηγίες είναι ασαφείς, ενώ η τελική απόφαση εξαρτάται από ένα και μόνο πρόσωπο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης».

Η εταιρεία δηλώνει ότι το test της το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Roche, δίνει αποτελέσματα με ακρίβεια 99,68% μέσα σε 15 λεπτά και θα μπορεί να διεξάγεται σε εγκαταστάσεις οι οποίες είναι μεταφερόμενες.

Το κόστος του κάθε test kit κυμαίνεται από 8,8 έως 13 λίρες.

Διευκρινίσεις από την Ticketmaster

Οι ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο test έρχονται λίγες ημέρες μετά από δημοσίευμα που ανέφερε ότι μπορεί να ζητείται από τους θεατές μιας συναυλίας να προσκομίζουν βεβαίωση ότι έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν.

Ωστόσο, η εταιρεία Ticketmaster που προώθησε αυτή την ιδέα διευκρίνισε ότι «δεν πρόκειται να προχωρήσει από μόνη της σε κάτι τέτοιο αλλά σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις».

 

BREAKING MUSIC