Κυριακή με 4 live streaming από το μεσημέρι έως και το βράδυ

Τι να κάνουμε, αφού δεν μπορούμε να πάμε σε συναυλίες τις βλέπουμε από το... σπίτι μας

BREAKING
 

Τι να κάνουμε, αφού δεν μπορούμε να πάμε σε συναυλίες τις βλέπουμε από το... σπίτι μας

Τέσσερις συναυλίες στη σειρά, οι δύο με εισιτήριο και οι άλλες δύο δωρεάν. 

 

Αλκηστις Πρωτοψάλτη

Ξεκίνημα στις 14:00, με την  Άλκηστι Πρωτοψάλτη στο Gazarte για την δεύτερη συναυλία της.

Τα τραγούδια της θα ηχήσουν μέχρι την Αυστραλία στην οποία (θα) είναι βράδυ και με πολλούς Ελληνες να περιμένουν, μέσα από την κεντρική σκηνή του Gazarte, η οποία μεταμορφωμένη σε ένα άνετο καθιστικό, μας μεταφέρει δίπλα στη μοναδική ερμηνεύτρια.

 

 

Billy Pod

Το απόγευμα θα έχουμε live streaming από το Λονδίνο.Ο Βασίλης Ποδαράς γνωστός και ως Billy Pod διοργανώνει την πρεμιέρα του Λονδρέζικου γκρουπ του σε μια ζωντανή αναμετάδοση από τα ιστορικά Premises Studios στις 19.00 ώρα Ελλάδας.

 

 

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης και Σαβίνα Γιαννάτου

 

Τα «Lighthouse Sessions: μουσικά πορτρέτα στο ΚΠΙΣΝ» συνεχίζονται και απόψε με καλεσμένη του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη την Σαβίνα Γιαννάτου. Στις 20:00. 

Η ενότητα εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο 2021 και έχει ως στόχο να αναδείξει τη δύναμη της μουσικής γλώσσας σε πέντε πρωτότυπα πορτραίτα συνδέοντας την ελληνική παράδοση και τα ρεμπέτικα με την τζαζ και την κλασική μουσική, σε ένα απρόσμενο και, για αυτό, μοναδικό αποτέλεσμα, ανοικτό στον αυτοσχεδιασμό και την πειραματική διάθεση.

 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Τελευταία συναυλία της ημέρας, στις 21:00, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Σταυρό του Νότου. Θα βρεθούμε... ηλεκτρονικά στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και θα απολαύσουμε -έστω και έτσι - την εμπειρία μιας live συναυλίας.

 

BREAKING MUSIC