«Με τ’ ακλάδευτα αμπέλια και το θεό του συναισθήματος Διόνυσο, αναμένουμε την Άνοιξη»

Ο τραγουδιστής Χρήστος Μπότσης, συστήνεται στους αναγνώστες του loaded.gr

BREAKING
 

Ο τραγουδιστής Χρήστος Μπότσης, συστήνεται στους αναγνώστες του loaded.gr

Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το νέο single του τραγουδιστή Χρήστου Μπότση με τίτλο «Σήκωσε Νοτιά». Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι που περιγράφει τον σύγχρονο έρωτα σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου και μουσική του Γιώργου Κυριάκου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Χρήστος Μπότσης συστήνεται μέσα από το loaded.gr

Γεια σας αγαπημένοι μου!

Είμαι ο Χρήστος Μπότσης κι είμαι νέος τραγουδιστής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θήβα. Από πολύ μικρή ηλικία συνειδητοποίησα πως το τραγούδι είναι ο εαυτός μου. Είναι ο τρόπος που μπορώ να επικοινωνήσω αυτά που νιώθω, εκείνα που θέλω να εκφράσω. Το ταξίδι μου αυτό γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο μου single με τίτλο ‘’Σήκωσε Νοτιά’’, σε μουσική του Γιώργου Κυριάκου και στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Είναι ένα σύγχρονο έντεχνο τραγούδι που αναφέρεται στους ανεκπλήρωτους έρωτες μας.

Όταν πήρα τους στίχους από την κ. Δημοπούλου έμεινα έκπληκτος. Η κ. Λίνα σαν να ήταν μέσα στα συναισθήματα μου, σαν να ήξερε τι θέλω να καταθέσω. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τον σπουδαίο φίλο Γιώργο Κυριάκο να βρεθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Συναντιόμαστε την επόμενη μέρα, του δίνω τους στίχους και σε πέντε λεπτά είχα το τραγούδι. Καταλαβαίνετε ότι είναι κάτι που μίλησε πρώτα σ’ εμάς τους ίδιους. Μας ένωσε όλο αυτό. Θέλαμε να επικοινωνήσουμε και οι τρεις με αυτές τις λέξεις.

Ο Νίκος Μερτζάνος έκανε την ενορχήστρωση και για την ακρίβεια απογείωσε την πρώτη μας ιδέα. Είναι μια δουλειά που για μένα θα μείνει σίγουρα ανεξίτηλη στο χρόνο. Όχι μόνο γιατί ερμήνευσα αυτά που ήθελα να πω, αλλά γιατί αυτοί οι τεράστιοι άνθρωποι με αγκάλιασαν, με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου.

Κι εδώ να αναφέρω και τους ανθρώπους που δημιούργησαν video clip.  Toν δάσκαλο μου στο θέατρο, σκηνοθέτη και σεναριογράφο του τραγουδιού, τον κ. Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον οπερατέρ μας Γιάννη Δελβενακιώτη για την οπτικοποίηση της ιδέας αυτής.

Με τ’ ακλάδευτα αμπέλια και το θεό του συναισθήματος Διόνυσο, αναμένουμε την Άνοιξη.

BREAKING MUSIC