Δ. Αϊβαλιώτης: «Η μουσική είναι το καταφύγιο μου στις δαιδαλώδεις, δυσανάγνωστες ημέρες»

Ο μουσικός, ερμηνευτής και ηθοποιός γράφει στο loaded με αφορμή το νέο του τραγούδι

BREAKING
 

Ο μουσικός, ερμηνευτής και ηθοποιός γράφει στο loaded με αφορμή το νέο του τραγούδι

Τον περασμένο Μάρτιο, ο μουσικός, ερμηνευτής και ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «2 Τσιγάρα», από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης γράφει στο loaded.gr

«Γεννήθηκα στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Οι οικογενειακές ρίζες από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας με έφεραν σε επαφή από τα παιδικά μου χρόνια με την παραδοσιακή μουσική που αποτέλεσε εφαλτήριο για την μετέπειτα ενασχόληση μου με το τραγούδι.

Στην ηλικία των εννέα ξεκίνησα μαθήματα πιάνου και θεωρητικών, ενώ στα δεκατέσσερα ασχολήθηκα εντατικά με τη φωνητική. Τα όνειρά μου με έφεραν στα δεκαοχτώ στην Αθήνα όπου παράλληλα με τη συστηματική μεθοδική μελέτη της μουσικής σπούδασα υποκριτική, την τέχνη που θεωρώ πως συνδυάζει με αρμονία τα πάντα στο 100%.

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε η στιγμή για το πρώτο δισκογραφικό μου βήμα με το single «5η εποχή». Ακολούθησε η ambient/electronica  διασκευή του «Με τα μάτια κλειστά» του αγαπημένου μου Παναγιώτη Καλαντζόπουλου από το καλλιτεχνικό δίδυμο των Γιώργου Μπουσουνη και Γιώργου Γκίνη.

Το καλοκαίρι του 2018 ομόρφυνε ακόμη περισσότερο τις ημέρες μου φέρνοντας στο φως τη mainstream εκδοχή του Βαγγέλη Παπαπέτρου στο αριστουργηματικό σμυρναίικο τραγούδι «Μήλο μου και μανταρίνι».

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί το λυρικό ζεϊμπέκικο «Δύο τσιγάρα» που υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά οι Νίκος Καραδημητρίου και Γιάννης Μουρατίδης και αποτελεί προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει το Μάιο και τιτλοφορείται «Αρμονίας 31».

Αισθάνομαι τεράστια χαρά, ικανοποίηση και ευχαρίστηση για τη συνεργασία μου με δύο τόσο προικισμένους ικανούς, αριστοτεχνικά ολοκληρωμένους δημιουργούς, που υπογράφουν τα κομμάτια της πρώτης ολοκληρωμένης μου δουλειάς, που πρόκειται να βγει το φως το Μάιο.

Έχουμε ως κοινό παρονομαστή την αγάπη, το σεβασμό και την προσήλωσή μας στο καλό ελληνικό τραγούδι. Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου, η ίδια μου η ζωή. Με ώθησε να ψάξω τους νέους κόσμους που κρύβονταν στην ψυχή και το μυαλό μου. Είναι το καταφύγιο μου στις δαιδαλώδεις, δυσανάγνωστες ημέρες, το φως απέναντι στα δυσυπέρβλητα, δυσχερή, πολύπλοκα εμπόδια που πολλές φορές εγκαθίστανται στις στιγμές μας.

Εύχομαι να αγαπήσετε αυτή την δουλειά, όσο και εμείς».

BREAKING MUSIC