Ο Νίκος Ψημίτης γράφει για το νέο τραγούδι «Πάρε απ´τo χέρι τ´όνειρο»

Ένα ντουέτο που ερμηνεύει με την Αργυρώ Καπαρού και μας βάζει σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

BREAKING
 

Ένα ντουέτο που ερμηνεύει με την Αργυρώ Καπαρού και μας βάζει σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

Τον Νίκο Ψημίτη τον γνωρίσαμε μέσα από τα τραγούδια «Τρόπαιο» και «Τι χρώμα να 'χει το νερό», ντουέτο με την Μαρία Παπαγεωργίου. Πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Ψημίτης, μας παρουσίασε ακόμη ένα ντουέτο με τίτλο «Πάρε απ' το χέρι τ' όνειρο» το οποίο ερμηνεύει παρέα με την Αργυρώ Καπαρού.

Ο Νίκος Ψημίτης γράφει στο loaded.gr με αφορμή το νέο τραγούδι.

 

Είμαι ο Νίκος Ψημίτης και σας παρουσιάζω το τρίτο single «Πάρε απ´ τo χέρι τ´όνειρο»!!!

Νέο τραγούδι άκρως καλοκαιρινό!!! Μετά το «Τρόπαιο» και το «Τι χρώμα να 'χει το νερό», ένα νέο τραγούδι κάνει την εμφάνιση του στις πρώτες προ καλοκαιρινές ηλιόλουστες μέρες.

Γραμμένο από τον Σταύρο Σιόλα στη μουσική που του έδωσε μια ρετρό ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή. Επίσης, ο υπέροχος στίχος από τον Ηλία Μάστορη σε κάνει να θέλεις να ερωτευτείς, αγαπήσεις και κυρίως να ελπίζεις για κάτι καλύτερο.

Καταρχάς το τραγούδι αυτό το αγάπησα απ´ την πρώτη στιγμή που το άκουσα να παίζεται από τον Σταύρο στο πιάνο. Αμέσως μας ήρθε στ´ αυτιά μας η πολύ ξεχωριστή χροιά της πολύ αγαπημένης μας φίλης Αργυρώς Καπαρού και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί.

Μια καταξιωμένη καλλιτέχνιδα με υπέροχη φωνή και αγάπη στους νέους ερμηνευτές. Η μελωδία του σε συνδυασμό με τον στίχο σου δημιουργεί μια αίσθηση χαράς και ευφορίας.  Όσοι το ακούν θέλουν να χορέψουν!

Είναι ένα βαθιά ελληνικό τραγούδι που σε μεταφέρει στην όμορφη εξοχή της Ελλάδας. Η μουσική στη καθημερινότητα των Ελλήνων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Μην ξεχνάμε ότι όποτε μπαίνουμε στο αυτοκίνητο στο σπίτι σε κάποιο μαγαζί παίζει πάντα μουσική, ραδιόφωνο κυρίως.

Έχουμε στο DNA μας ανεξίτηλα χαραγμένες μελωδίες και στίχους που έχουμε μεγαλώσει και όποτε τους ακούμε μας συγκινούν βαθιά.

Έτσι και το «Πάρε απ’ το χέρι τ’ όνειρο» όπως λέει και ο στίχος του «με του Θεού τα κλάματα βαθιά να ποτιστούμε και στης ζωής τ’ απέραντο ξανά να γεννηθούμε».

Ακούστε το, μοιραστείτε το, αγαπήσετε το όσο κι εγώ με την Αργυρώ Καπαρού!

BREAKING MUSIC