«Επιβιώσαμε σε αυτή την περίπλοκη δουλειά που πάντα έμπλεκε με τα όνειρα μας»

Ο Δημήτρης Καρράς, γράφει στο loaded.gr με αφορμή τη συνεργασία του με τον Απόστολο Ρίζο και τον Στάθη Δρογώση

BREAKING
 

Ο Δημήτρης Καρράς, γράφει στο loaded.gr με αφορμή τη συνεργασία του με τον Απόστολο Ρίζο και τον Στάθη Δρογώση

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group το νέο τραγούδι του Δημήτρη Καρρά «Όνειρο βαθύ», με τη συμμετοχή του Απόστολου Ρίζου και του Στάθη Δρογώση.

Ο Δημήτρης Καρράς προσκαλεί δύο καλούς του φίλους από τα παλιά, σε ένα τραγούδι που μιλάει για τον φύλακα άγγελο, που πάντα μας ξυπνάει από το «Όνειρο Βαθύ». O τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς, περιγράφει στο loaded.gr αυτή τη συνεργασία.

«Όνειρο βαθύ» 

Μια μικρή αυτοπαρουσίαση της νέας μας κυκλοφορίας.

Μέσα στον καύσωνα του Ιουλίου του 2021 και στα μέσα μιας μεγάλης αλλαγής για τον τρόπο ζωής μας, με αφορμή την εξέλιξη της «πανδημίας», επιλέγουμε μαζί με τους συνεργάτες από το όγδοο music group να κυκλοφορήσουμε ένα τραγούδι που μιλάει για έναν προστάτη.

Όχι έναν προστάτη - προαγωγό, (της μόδας και αυτό στις μέρες μας), αλλά για έναν προστάτη φύλακα άγγελο. Όλοι έχουμε έναν άγγελο που μας φυλάει νοητά ή φυσικά. Η επιλογή επίσης των δυο φίλων μου συνοδοιπόρων ερμηνευτών, του Στάθη και του Αποστόλη απολύτως συνυφασμένη με την επιθυμία μου για την ανάδειξη της συμπορείας μας από την δεκαετία του 2000.

Επιβιώσαμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο σε αυτή την περίπλοκη δουλειά που πάντα έμπλεκε με τα όνειρα μας! Που και που βρισκόμασταν ανταλλάσσοντας απόψεις, σαν να προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Το «όνειρο βαθύ» σαφώς επηρεασμένο από την ελληνική σκηνή την οποία εμείς οι 40αρηδες μεγαλώσαμε, όφειλε πρώτα από όλα στον εαυτό του να είναι πολύ συμμετοχικό. Εύχομαι να βρει τους αποδέκτες του μέσα στην καταιγιστική λαίλαπα, του αναγκαίου πια, ψηφιακού κόσμου.

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία,

Δημήτρης Καρράς

BREAKING MUSIC