«Για τις στιγμές που τα λόγια είναι μικρά για να χωρέσουν την αγάπη»

Η Σαββέρια Μαργιολά και ο Παντελής Κυραμαργιός, γράφουν στο loaded με αφορμή το «Μικρό Τραγούδι Για Μεγάλους Έρωτες»

BREAKING
 

Η Σαββέρια Μαργιολά και ο Παντελής Κυραμαργιός, γράφουν στο loaded με αφορμή το «Μικρό Τραγούδι Για Μεγάλους Έρωτες»

Πριν λίγο καιρό, ακούσαμε το πρώτο δείγμα από τη συνεργασία του Παντελή Κυραμαργιού με τη Σαββέρια Μαργιολά «Μικρό τραγούδι για μεγάλους έρωτες». Οι στίχοι και η μουσική είναι του Παντελή Κυραμαργιού, ενώ το τραγούδι θα βρίσκεται στο νέο album της Σαββέριας που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Πώς προέκυψε όμως αυτή η συνεργασία και τι σημαίνει για τους ίδιους;

Οι απαντήσεις τους στο loaded.gr

 

«Συμβαίνει καμιά φορά να εμφανίζονται άνθρωποι στον δρόμο σου που σε ταρακουνάνε. Για κάποιον λόγο ανεξήγητο, σχεδόν μεταφυσικό, σε δονούν. Είναι οι κραδασμοί που συντονίζονται. Αυτό ένιωσα να συμβαίνει με τη Σαββέρια η οποία με φώτισε με ένα φως καινούργιο, δικό της. Έχουμε ουσιαστικά κοινά και ακόμα πιο ουσιαστικές διαφορές. Χαίρομαι να συμφωνούμε αλλά και να διαφωνούμε.

Τα τραγούδια που της στέλνω δεν είναι απο εκείνα που έχω στο συρτάρι. Γράφονται για εκείνην. Μάλλον απο εκείνη. Σαν να έρχεται και να μου ψιθυρίζει "Έχω αυτή τη μελωδία. Συγκράτησέ τη. Σημείωσε και αυτά τα στιχάκια" Εγώ τα καταγράφω. Κάπως έτσι…

Το "μικρό τραγούδι για μεγάλους έρωτες", περιγράφει εκείνες τις στιγμές που τα λόγια είναι μικρά για να χωρέσουν την αγάπη.

Μην ανησυχείτε, είναι το μοναδικό που λέμε παρέα με τη Σαββέρια. Τα υπόλοιπα τα τραγουδάει μόνη της! Ζήτω!»

«Ένα από τα πιο όμορφα στη ζωή είναι να έρχονται τα πράγματα αβίαστα στο δρόμο μας. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Παντελή, μέσω καραντίνας, όπου μια διαδικτυακή συναυλία στην οποία συμμετείχαμε, μας έφερε κοντά και στάθηκε αφορμή για να γνωριστούμε καλύτερα. Μιλήσαμε λίγο, γελάσαμε πολύ, "συναντηθήκαμε".

Λίγες μέρες αργότερα άρχισα να λαμβάνω e-mail με όμορφα τραγούδια και από το πρώτο άκουσμα ένιωσα να κουμπώνουν στον κόσμο μου. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ σε στίχους και μουσικές του Παντελή, ένα άλμπουμ που κουβαλάει την ψυχή και το φως του, που γίνονται δρόμος για τα μουσικά μου βήματα.

Το "Μικρό τραγούδι για μεγάλους έρωτες", είναι το πρώτο μας τραγούδι, ένα ντουέτο που υμνεί τον έρωτα με τον πιο γλυκό και ξεχωριστό τρόπο. Παντελή, σ’ευχαριστώ!»

BREAKING MUSIC