«Έχουμε κάνει σαματά κυρίως προς το κέντρο της Αθήνας»

Μαθαίνουμε τα πάντα για τους Ruckus Habit με αφορμή το live τους στο Six D.o.g.s

BREAKING
 

Μαθαίνουμε τα πάντα για τους Ruckus Habit με αφορμή το live τους στο Six D.o.g.s

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου οι The Ruckus Habit ανεβαίνουν στη σκηνή του Six D.o.g.s. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα μακριά από live, ετοιμάζονται για δυναμική επιστροφή έχοντας παρέα τους The Smoking Hiccup Machine και Leo & Papazó.

Με αφορμή το live οι The Ruckus Habit, συστήνονται στους αναγνώστες του loaded.gr

 

«The Ruckus Habit είναι το όνομα τη μπάντας και σκοπεύουμε να το τιμήσουμε. Ως σχήμα απαρτιζόμαστε από άτομα με εντελώς διαφορετικό μουσικό παρελθόν, back ground, επιρροές και lifestyle, μας ενώνει όμως ένα πράγμα... η μουσική που μας κάνει να χοροπηδάμε. Alternative indie ο ήχος μας, αν και δε μας αρέσουν πολύ οι ταμπέλες (εκτός από αυτές του STOP, αυτές σώζουν ζωές) και ενώ το σχήμα υπάρχει από το 2012, το τελικό line up πήρε μορφή το 2015...ακόμα δεν ήμασταν overLoaded από ιατρικές μάσκες και τις βλέπαμε μόνο στον οδοντίατρο.

Έχουμε κάνει σαματά κυρίως προς το κέντρο της Αθήνας και τον τελευταίο χρόνο επικεντρωθήκαμε στο να ολοκληρώσουμε και να ηχογραφήσουμε το πρώτο δίσκο της μπάντας. Μετά από ένα διάστημα που τα lives μας έχουν λείψει τόσο πολύ, είμαστε πίσω δυναμικά για να ακούσεις φωνές που σου μιλάνε, κιθάρες που σε αγγίζουνε και τύμπανα που σε χτυπάνε, σε ένα live που θα χορέψεις, θα τραγουδήσεις, θα γελάσεις, θα ζήσεις, μαζί με Smoking Hiccup Machine, Leo και Papazo, στις 26 Νοεμβρίου στο Six Dogs. Τα λέμε εκεί!»

Photos:@amaliakovaiou

Λεπτομέρειες για το live ΕΔΩ

BREAKING MUSIC