«Αυτό το στοιχείο της έκπληξης φιλοδοξούμε να μεταφέρουμε στις παραστάσεις μας»

Οι «The Worksongs Project», συστήνονται στους αναγνώστες του loaded.gr, με αφορμή την παράστασή τους με τραγούδια της δουλειάς απ' όλο τον κόσμο

BREAKING
 

Οι «The Worksongs Project», συστήνονται στους αναγνώστες του loaded.gr, με αφορμή την παράστασή τους με τραγούδια της δουλειάς απ' όλο τον κόσμο

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση ανεβαίνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Ίλιον plus από τους «The Worksongs Project» με τραγούδια της δουλειάς απ' όλον τον κόσμο.

Όπως εξηγούν οι «The Worksongs Project» στο loaded, «το θέμα είναι ανεξάντλητο. Μας εκπλήσσει συνεχώς, καθώς επεξεργαζόμαστε νέο υλικό. Αυτό το στοιχείο της έκπληξης όλο και πιο ώριμα, με όλο και μεγαλύτερη εμπειρία, φιλοδοξούμε να μεταφέρουμε στις παραστάσεις μας και να το βιώνουμε κάθε φορά μαζί με το κοινό»

Με αφορμή την παράσταση οι «The Worksongs Project», μας συστήνονται.

«Το 2016 ξεκινήσαμε, χωρίς ακόμα καλά – καλά να ξέρουμε το αν και πώς μπορεί να σταθεί ένα μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια από το Μισσισσιππή μέχρι τον Γιανγκτσέ και από τα ορυχεία της Νοτίου Αφρικής μέχρι τα Σκανδιναβικά όρη. Βρήκαμε στα τραγούδια της δουλειάς μια θεματική, που μπορεί να γεφυρώσει αυτά τα πολύ διαφορετικά ακούσματα.

Δεν πρόκειται απλά για μια τεχνητή σύνδεση ή ένα καλλιτεχνικό τρικ. Παρά τις φαινομενικά αταίριαστες μελωδίες και γλώσσες, διακρίνεις μια κοινή λειτουργία και πιστέψτε με, θα μπορούσατε να κωπηλατήσετε ή να πελεκήσετε εξίσου καλά με ένα ελληνικό, ένα ολλανδικό, ένα κινέζικο ή ένα τραγούδι από την Γκάνα. Τούτος είναι κι ο λόγος που σήμερα πολλά τραγούδια της δουλειάς παραμένουν πολύ δημοφιλή και ταυτόχρονα ο λόγος που ακόμα και τα πιο άγνωστα, έχουν ένα ξεχωριστό και πολύ οικείο τρόπο να βιωθούν από τον ακροατή.

Το θέμα είναι ανεξάντλητο, όπως φυσικά και οι παραδόσεις του κόσμου. Μας εκπλήσσει συνεχώς, καθώς επεξεργαζόμαστε νέο υλικό. Αυτό το στοιχείο της έκπληξης όλο και πιο ώριμα, με όλο και μεγαλύτερη εμπειρία, φιλοδοξούμε να μεταφέρουμε στις παραστάσεις μας και να το βιώνουμε κάθε φορά μαζί με το κοινό. Περισσότερα στο ΙΛΙΟΝ plus την Πέμπτη!» 

Λεπτομέρειες για το live ΕΔΩ

Προσκλήσεις στο Instagram του loaded

 

BREAKING MUSIC