Το εορταστικό πρόγραμμα του Faust

Τι θα δούμε από τις 20 Δεκεμβρίου έως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

BREAKING
 

Τι θα δούμε από τις 20 Δεκεμβρίου έως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σε εορταστικούς και χορευτικούς ρυθμούς κινείται τo πρόγραμμα του Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή του Faust.

Ξεκινώντας τους εορτασμούς από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου με μία σπέσιαλ jazz βραδιά με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, συνεχίζει την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την εξίσου εκρηκτική μπάντα της "Mama sings fire".

Tην Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ο Rous σε μία solo εμφάνιση και Τετάρτη 23 οι String Demons παρουσιάζουν, τη «Λεωφόρο εγχόρδων», με έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron Maiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη.



Παραμονή Χριστουγέννων ο DJ Akylla μας υποδέχεται με ένα special Christmas Eve DJ σε Afro, Deep, Spiritual και Soulful House ρυθμούς, ενώ ανήμερα Χριστουγέννων ο Thodoris Triantafyllou θα μας απογειώσει με το 8ωρο Space Paradise rave party του.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το συγκρότημα Αζάτι μας προσκαλεί στην παρουσίαση του πρώτου τους προσωπικού δίσκου «Χάρτινος κόσμος καίγεται», ενώ την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου η Βανέσα Αδαμοπούλου με τους μουσικούς της, ανασυνθέτει γνώριμα τραγούδια σε ύφος προσωπικό.

Ο Tenorman, κατά κόσμον Γιώργος Τζιουβάρας στις 29 Δεκεμβρίου με περίεργες ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ, σε ένα πλήρες show, με ιδιαίτερο στυλ.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου οι Souled Οut μας καλούν σε ένα ξέφρενο πάρτυ γεμάτο Soul, Funk, Disco και R’n’B επιτυχίες του χθες και του σήμερα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς λίγο μετά την αλλαγή του καινούριου χρόνου ο ταλαντούχος DJ και παραγωγός Geo S, θα βρίσκεται στα decks για ένα ξεχωριστό DJ set με το δική του μοναδική μουσική σφραγίδα.

BREAKING MUSIC