Import Music

Οι String Demons στο Faust

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

23/12/2021


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό)

 

Ραντεβού στη «Λεωφόρο Εγχόρδων» στις 23 Δεκεμβρίου

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο παραστάσεις και συναυλίες, οι String Demons έρχονται στο Faust για να παρουσιάσουν ένα Live που ονομάζουν ''Λεωφόρος Εγχόρδων''.

Η Λεωφόρος είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία μίας πόλης. Έτσι, η Λεωφόρος Εγχόρδων είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία της μουσικής, με ιδιαίτερο και απλό συνάμα τρόπο. Τραγούδια, ορχηστρικά, δικά τους όπως ο Άλφα (που το ερμήνευσε ο Χ. Θηβαίος), The Immortal, Doctor, Breathe, διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούργιες, σε έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron Maiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, πολυαγαπημένα τραγούδια Ελληνικά και ξένα με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας.

Με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, οικεία μα και ολοκαίνουργια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στη μουσική τους Λεωφόρο, σε όλα ανεξαιρέτως τα "χωράφια" της μουσικής, χωρίς ταμπέλες και στεγανά, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί ως ''ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων''.

Οι live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό εκρηκτικές, χωρίς να χάνουν τη μαγεία και τον λυρισμό τους, ξεσηκώνουν μεγάλους και μικρούς, με την ατμόσφαιρα να γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.

 Ώρα: 21.30

Οι παραστάσεις είναι Covid Free.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

IMPORT MUSIC