«Τα Πέρα Πλάσματα» έγιναν τριών ετών και το γιορτάζουν

«Σκοπός μας είναι να μοιραστούμε με τον κόσμο κάτι που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και θέλει απλά να αγγίξει την ψυχή του»

BREAKING
 

«Σκοπός μας είναι να μοιραστούμε με τον κόσμο κάτι που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και θέλει απλά να αγγίξει την ψυχή του»

Τα Πέρα Πλάσματα την Παρασκευή 11 Μαρτίου μας καλούν σε μια εορταστική συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την ίδρυσή τους. Με αφορμή το live, ο Γιάννης «Πέρα Πλάσμα» Τσαμαντάκης, περιγράφει στο loaded.gr πώς άρχισαν όλα.

«Είμαστε Τα Πέρα Πλάσματα και την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας προσκαλούμε στη γενέθλια συναυλία μας, γίναμε 3 χρονών!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισα να φτιάξω ένα concept album, με διάφορους ήρωες και χαρακτήρες, πράγμα δύσκολο για μια άγνωστη μπάντα - project όπως ήμασταν, αλλά αποφεύγουμε τις νόρμες, τι Πέρα Πλάσματα θα ήμασταν εξάλλου;

Αφού βγήκε σε κυκλοφορία το βιβλίο-cd «ΤΑ ΠΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ-Το τραγούδι του εαυτού μας» (με 71 καλεσμένους καλλιτέχνες) κάναμε συναυλίες σε Σταυρό του Νότου και  Κύτταρο, ενώ το καλοκαίρι του 2021 συναυλίες μαζί με την Ελπίδα σε διάφορες περιοχές. Ηχητικά κινούμαστε σε avant garde rock ήχους αν και δεν μας αρέσουν οι ταμπέλες, οπότε απλά παίζουμε ωραία μουσική(lol) με ιδιαίτερους στίχους που πατάνε στην ποίηση.

Η μπάντα αποτελείται από 8 άτομα (5 όργανα και 3 φωνές) και σκοπός μας είναι να περνάμε καλά με αυτό που αγαπάμε και να μοιραστούμε με τον κόσμο κάτι που ξεφεύγει από τα τετριμμένα, και θέλει απλά να αγγίξει την ψυχή του καθώς είναι η δική μας κατάθεση ψυχής.

Αυτή την Παρασκευή λοιπόν θα είναι η τελευταία φορά που θα παίξουμε ολόκληρο το concept  καθώς μετά μετατρέπεται σε θεατρικό, ενώ σιγά σιγά  μπαίνουμε και στο studio για το καινούργιο μας album.

Σας περιμένουμε λοιπόν να μας πείτε Happy Birthday και εμείς θα σας κεράσουμε αγάπη και την ευκαιρία να γίνετε και εσείς Πέρα Πλάσματα, γιατί εγώ είμαι ό,τι και εσείς!!»

Γιάννης «Πέρα Πλάσμα» Τσαμαντάκης

BREAKING MUSIC