Η Τζένη Γεωργιάδη συστήνεται στους αναγνώστες του loaded

Με αφορμή τις εμφανίσεις της στη «Σφίγγα» στις 17 Απριλίου και στις 8 Μαΐου

BREAKING
 

Με αφορμή τις εμφανίσεις της στη «Σφίγγα» στις 17 Απριλίου και στις 8 Μαΐου

Τις Κυριακές 17 Απριλίου και 8 Μαΐου, η Τζένη Γεωργιάδη, ανεβαίνει στη σκηνή της Μουσικής Σκηνής «Σφίγγα». Για πρώτη φορά θα μας παρουσιάσει τη δισκογραφική της πορεία αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών. Με αφορμή τις δύο εμφανίσεις της, η Τζένη Γεωργιάδη συστήνεται στους αναγνώστες του loaded.gr.

Είμαι μια κοπέλα αρκετά τυχερή καθώς πραγματοποιώ το όνειρό μου. Από μικρό παιδί, συνόδευα τραγουδώντας τους συμμαθητές μου που έπαιζαν κιθάρα στις σχολικές εορτές.

Μπήκα στο χώρο της μουσικής, μαθαίνοντας κι εγώ να παίζω κιθάρα, για να συνοδεύω τον εαυτό μου ενώ τραγουδάω. Με το πέρασμα των ετών διαπίστωσα ότι ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι καθώς είχε γίνει το δικό μου όνειρο που έπρεπε να υλοποιηθεί. Σπούδασα μουσική κι έτσι τα τρία τελευταία χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι.

Θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να παραβρεθείτε στην πρώτη μου συναυλία που θα γίνει στην μουσική σκηνή Sfiga την Κυριακή 17 Απριλίου και 8 Μαΐου. Πρόκειται για τις πρώτες live εμφανίσεις μου και πραγματοποιώ το όνειρο μου να επικοινωνήσω στον κόσμο τη δουλειά μου, να μεταδώσω χαρά και να σας διασκεδάσω.

Είναι επίσης τεράστια τιμή για εμένα το γεγονός ότι καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς όπως ο Στέφανος Κορκολής, η Ρεβέκκα Ρούσση, ο Κώστας Μηλιωτάκης και ο Βασίλης Δήμας, μου έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους στα πρώτα μου βήματα. Τους ευχαριστώ θερμότατα για όλα και σας περιμένω να σας τα παρουσιάσω και να τραγουδήσουμε μαζί παρέα αυτά και άλλες μεγάλες επιτυχίες!

BREAKING MUSIC