Ο Bruce Springsteen επαναπρογραμματίζει τις συναυλίες που αναβλήθηκαν

«Είμαι σε ανάρρωση και ανυπομονώ να σας δω όλους του χρόνου»

BREAKING
 

«Είμαι σε ανάρρωση και ανυπομονώ να σας δω όλους του χρόνου»

Του Ηλία Σελιμά

Ο Bruce Springsteen και η E Street Band, ανακοίνωσαν τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες για τις συναυλίες τους στις ΗΠΑ το 2023, οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω της συνεχιζόμενης ανάρρωσης του θρύλου από την ασθένεια του πεπτικού έλκους.

Στην είδηση της 6ης Οκτωβρίου σημειώθηκε ότι οι νέες ημερομηνίες για τις οκτώ συναυλίες του συγκροτήματος στον Καναδά θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Ο Springsteen είχε δημοσιεύσει την είδηση και είχε ενημερώσει για την κατάστασή του στο λογαριασμό του στο Twitter στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση, επικαλούμενη "συμβουλές του γιατρού" και "περίσσεια προσοχής" αφορά περισσότερες από 20 συναυλίες που επρόκειτο να διαρκέσουν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Springsteen ανέβαλε όλες τις υπόλοιπες συναυλίες του Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν σε θεραπεία. Η μπάντα είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου πριν συνεχίσει με μια άλλη σειρά συναυλιών τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Αυτές οι συναυλίες αναβάλλονται τώρα για το 2024.

Στην ανάρτηση της 27ης Σεπτεμβρίου, ο Springsteen έγραψε: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές μου για τις ευχές, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Είμαι σε ανάρρωση και ανυπομονώ να σας δω όλους του χρόνου».

Η προηγούμενη δήλωση του Springsteen στις 6 Σεπτεμβρίου σημείωνε: «Ο Springsteen δεν είναι καλά: Εδώ στην E Street, είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να αναβάλουμε αυτές τις συναυλίες. Πρώτον, ζητάμε συγγνώμη από τους υπέροχους οπαδούς μας στη Φιλαδέλφεια που χάσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Θα επιστρέψουμε για να αναπληρώσουμε αυτές τις συναυλίες και μετά από λίγο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Περάσαμε υπέροχα στις συναυλίες μας στις ΗΠΑ και ανυπομονούμε για περισσότερες υπέροχες στιγμές. Θα επιστρέψουμε σύντομα. Με αγάπη και ο Θεός να σας ευλογεί όλους, Bruce».

BREAKING MUSIC