Μουσική... εισαγωγής για όλα τα γούστα τον Σεπτέμβριο

Οι συναυλίες του πρώτου μήνα του φθινοπώρου

BREAKING
 

Οι συναυλίες του πρώτου μήνα του φθινοπώρου

Δυναμικά αναμένεται να αρχίσει η νέα συναυλιακή σεζόν μετά από μία ανάπαυλα περίπου ενός μήνα.

Η αρχή θα γίνει το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου όπου στην Πλατεία Νερού θα πραγματοποιηθεί το Primer Music Festival στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν ο Steve Angelo (Σάββατο) και ο David Guetta (Κυριακή).

Το Σάββατο όμως στο Σεράφειο η πολιτιστική πλατφόρμα &Beyond παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό, το  τους Ιταλούς Νu Genea, εγκαινιάζοντας μια σειρά από event με τίτλο «Mediterranean Soundwaves».

Ο μήνας θα κλείσει δυνατά καθώς στις 29 και στις 30 Αυγούστου στο Roof Stage του Gazarte ανεβαίνει ο Nick Waterhouse.

Η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου φέρνει στο Fuzz τους θρύλους του avant-garde black metal, Dødheimsgard.UPDATE: Η συναυλία ακυρώθηκε για τεχνικούς λόγους.

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Orchestra Baobab θα εμφανιστεί στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, ενώ την επόμενη μέρα στο Gimme Shelter Festival που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη θα δούμε τους Firewind μαζί με τους Timo Tolkki's Strato.

Στις 5 Σεπτεμβρίου οι επιλογές είναι ανάμεσα σε She Wants Revenge στο Gagarin 205 και Soen στο Fuzz.

Αν είστε των πιο βαλκανικών ακουσμάτων σημειώστε και τις δύο βραδιές (4 και 5 Σεπτεμβρίου) του Goran Bregovic στο θέατρο Άλσος.

Στις 6 Σεπτεμβρίου Imagine Dragons και οι AJR θα εμφανιστούν στον ανοιχτό χώρο του ΟΑΚΑ.

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Βρετανό θρύλος John Digweed στο Bolivar.

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Woody Allen στο πλαίσιο της τελευταίας του περιοδείας στην Ευρώπη έρχεται  στο Ηρώδειο, o Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, The Avener στο Roof Stage του Gazarte και οι Italian Tenors στο Βεάκειο.

Στις 14 Σεπτεμβρίου οι Gregorian στο Ηρώδειο και στις 16 Σεπτεμβρίου οι Allah-Las ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης.

Τέσσερις μέρες μετά την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού το ιδρυτικό μέλος - του μουσικού διδύμου των 2Cellos,  HAUSER, θα επισκεφθεί την Αθήνα στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "Rebel with a Cello". Θα δώσει δύο συναυλίες στις 19 και στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στις 20 Σεπτεμβρίου όμως ο Louis Tomlinson, πρώην μέλος των One Direction θα δώσει μία συναυλία στο Θέατρο Πέτρας.

Την επόμενη μέρα 21 Σεπτεμβρίου οι Wardruna το μουσικό σχήμα που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την πολύ επιτυχημένη σειρά “Vikings”, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο.

Στις 25 Σεπτεμβρίου σειρά στο Ηρώδειο έχουν οι Ιταλοί Il Volo

Στις 26 Σεπτεμβρίου ο βέλγος σταρ της dream pop/indie rock, Oscar and the Wolf θα εμφανιστεί στο Gagarin.

Στον ίδιο χώρο θα δούμε στις 29 του μήνα τους God Is An Astronaut

Την ίδια μέρα στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Classic Rock οι Dave Evans, Justin Hayward και Maggie Reilly, θα συμπράξουν με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Στις 29 και στις 30 Σεπτεμβρίου η καρδιά του Plisskën Festival θα χτυπήσει στο θέατρο Βράχων με τους Idles να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Την πρώτη μέρα θα πλαισιωθούν από την Alice Glass και τη δεύτερη από τον Mykki Blanco.

Ο Σεπτέμβριος κλείνει στο Ηρώδειο με τους Philip Glass Ensemble, οι οποίοι θα παίξουν τη μουσική που έγραψε ο Philip Glass για το "Koyaanisqatsi"

 

BREAKING MUSIC