dj's

Ο Steve Angello στο Primer Music Festival

DJ'S

__ Ημερομηνία

26/08/2023


__ Χώρος

Πλατεία Νερού

 Λεωφόρος Ποσειδώνος 2616, Καλλιθέα


__ Εισιτήρια

Από 40 ευρώ

 

Θ' ανοίξει την πρώτη μέρα του φεστιβάλ στην Πλατεία Νερού

Το Primer Music Festival υποδέχεται τον Steve Angello.

Ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, μέλος των Swedish House Mafia και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, είναι ο headliner της πρώτης μέρας του Primer Music Festival για ένα μοναδικό live DJ set το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023.

Έχοντας συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMY, εμφανιστεί σε εκατομμύρια θαυμαστές σε πολλές ηπείρους, καταρρίψει τα charts παγκοσμίως και μετρήσει streams σε δισεκατομμύρια, ο καλλιτέχνης, DJ-παραγωγός και συνιδρυτής των Swedish House Mafia, o Steve Angello συνειδητοποίησε τον σκοπό του ως παιδί στη Σουηδία.

Εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της πολυπόθητης λίστας "Top 100 DJs" του DJ Mag για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Έχει κάνει επίσημα remixes για τον Justin Timberlake, τους Coldplay, τους Depeche Mode, καθώς επίσης και για τους Fergie και Moby. Με την καινοτόμο προσέγγιση του στην παραγωγή και το πάθος του για τη δημιουργία αξέχαστων μουσικών εμπειριών, ο Steve Angello έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική και θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Πλατεία Νερού.

LOST FREQUENCIES

O Βέλγος DJ-παραγωγός & δημιουργός τεράστιων επιτυχιών Lost Frequencies θα βρίσκεται στο line-up της πρώτης μέρας του Primer Music Festival, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Ο νεαρός DJ και παραγωγός έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, μετρώντας ήδη πάνω από 3 δισεκατομμύρια προβολές και streams σε YouTube και Spotify αντίστοιχα.

Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του “Are You with Me” τον ανέδειξε ως τον πρώτο Βέλγο καλλιτέχνη που βρέθηκε στην κορυφή του Βρετανικού Top 40, αλλά και πολλών άλλων χωρών. Παρόμοια επιτυχία γνώρισε και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Where Are You Now” αλλά και το τραγούδι του “Reality”, το οποίο έδωσε στον Lost Frequencies τον τίτλο του “Most played Belgian artist in Europe”. Ξεχωριστές στιγμές στην πορεία του μέχρι στιγμής αποτελούν τα remixes σε καλλιτέχνες όπως Miley Cyrus, Major Lazer, Ed Sheeran κ.ά.

Σε συνέχεια της μεγάλης του δισκογραφικής επιτυχίας, o Lost Frequencies εμφανίστηκε ως headliner σε μερικά από τα μεγαλύτερα nightclubs και music festivals του πλανήτη όπως Tomorrowland, Coachella, EDC, κάνοντάς τον – προ πανδημίας – τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες live εμφανίσεις σε φεστιβάλ ανεξαρτήτως είδους.

KOROLOVA

Η Korolova, η διάσημη Ουκρανή DJ και παραγωγός θα βρεθεί στην Πλατεία Νερού το Σάββατο 26 Αυγούστου. Με όπλο το ταλέντο της κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει συνδυάζοντας μοναδικά τη μελωδική house και techno μουσική. Τα δέκα χρόνια εμπειρίας στη μουσική δημιούργησαν την artist Korolova, τη χορεύτρια μπαλέτου από την Ουκρανία που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να εμφανιστεί σε 60 shows σε 20 χώρες, να αγγίξει σχεδόν 5 εκ. streams και τα 30 εκ. views στο YouTube και να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα labels του εξωτερικού.

Τα γεμάτα μελωδικές περιπλανήσεις sets της αφηγούνται ιστορίες και παρασύρουν το κοινό σε μία άλλη διάσταση. Οι παραγωγές της, είτε solo είτε με άλλους καλλιτέχνες, συνδυάζουν την μελωδική techno και την progressive house και συχνά έχει υποστηριχτεί από τους πιο επιδραστικούς Djs παγκοσμίως όπως οι Tiesto, Pete Tong, Vintage Culture και πολλοί άλλοι.

Η μουσική εμπειρία του Primer Music Festival αναμένεται να ολοκληρωθεί με το line up της δεύτερης ημέρας, την Κυριακή 27 Αυγούστου με τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Προπώληση εισιτήριων στο viva.gr

Καταστήματα Public, Nova, MediaMarkt, Viva Sports Τεχνόπολη, Ευρυπίδης, Yoleni's.

Εισιτήρια ΕΔΩ

Photo: Steve Angello Facebook

Η προπώληση άρχισε!

2-Day tickets 70€

DJ'S