«Να μεταφέρεις τη μουσική αλήθεια στο κοινό σου»

Οι The BitterSweet παρουσιάζουν την Παρασκευή στο «ΙΛΙΟΝ plus», live, το τελευταίο τους άλμπουμ «The Age Of New Delirium».

BREAKING
 

Οι The BitterSweet παρουσιάζουν την Παρασκευή στο «ΙΛΙΟΝ plus», live, το τελευταίο τους άλμπουμ «The Age Of New Delirium».

Είναι ένα ελληνικό συγκρότημα με τραγούδια που έχουν ως άξονά τους τη βρετανική ψυχεδέλεια και βασικές επιρροές από τη pop-rock σκηνή των 60's, την progressive των 70's, αλλά και την indie των 90's.

Με αφορμή τη συναυλία αυτή το LOADED τους έκανε μία ερώτηση: Ο frontman ενός συγκροτήματος σε συναυλία μοιάζει με έναν ηθοποιό που παίζει ρόλο;
Ιδού τι μας απάντησε ο Νικόλας Αλαβάνος που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στο συγκρότημα: «Ναι, σαφώς και υπάρχει μεγάλη δόση acting όταν αναλαμβάνεις το ρόλο του frontman. Οφείλεις να μεταδώσεις το μήνυμά σου με περισσότερους από έναν τρόπους και με μεγάλη δόση φαντασίας, γιατί "μεταφέρεις τον ιερό λόγο" και ουσιαστικά αφηγείσαι πολλές, μικρές ιστορίες. Συμμετέχεις σε μια μυσταγωγία, σε μια ιερή διεργασία και είσαι ο δίαυλος, μέσω του οποίου μεταφέρεται η μουσική αλήθεια στο κοινό σου. Πρέπει να τους μαγεύεις και να τους πείθεις».

INFO: ΙΛΙΟΝ PLUS, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Παρασκευή 17 Μαΐου, εισιτήρια: 8 ευρώ.

BREAKING MUSIC