«Κάθε Σεπτέμβρη θα γεμίζουν όλα φως»

Ο τρίτος και τελευταίος Σεπτέμβριος στην Ταράτσα του Φοίβου θα είναι και ο καλύτερος.

BREAKING
 

Ο τρίτος και τελευταίος Σεπτέμβριος στην Ταράτσα του Φοίβου θα είναι και ο καλύτερος.

Ο κύκλος της «Ταράτσας», κλείνει μετά από τρία καλοκαίρια. Όνειρο του Φοίβου Δεληβοριά ήταν να μας μεταφέρει  στα αναψυκτήρια των ’50s. Ο ίδιος δημιουργώντας την ιδανική συνθήκη γέμισε με τραγούδια και συναίσθημα τις Τετάρτες και τις Πέμπτες.

Η Ταράτσα επιστρέφει ανανεωμένη και φαντασμαγορική τον Σεπτέμβριο, για τον τελευταίο μήνα της, λίγο πριν περάσει για πάντα στην ιστορία των ομορφότερων -και πληρέστερων- καλοκαιρινών θεαμάτων αυτής της πόλης.

Με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου με τη Μάρθα Φριντζήλα και τους Usurum αμέσως μετά το διάλειμμα του Αυγούστου ενώ τις δύο τελευταίες βραδιές στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη λοιπόν του Σεπτεμβρίου.

*Με έναν μόνιμο θίασο που αποτελείται από τους ήδη «συνεννοημένους» 

* την γνωστή πηγή φωτός και θεαματικό πολυεργαλείο Θανάση Αλευρά, σε ακόμα πιο δαιμονισμένη έκδοση 

*την τραγουδίστρια της φαντασίας μας Νεφέλη Φασούλη

* τον εκκωφαντικό μάγο Alex De Paris

Αλλά και με μια δυνατή προσθήκη στο stand-up και στα κείμενα:  

*τον  Λόρδο Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, με τα αδιάκοπα κωμικά ερωτηματικά του να προστίθενται στα δικά μας

*με την εκστατική δημιουργική ομάδα του μαγεμένου σκηνοθέτη Άγγελου Τριανταφύλλου

* με την θρυλική ιπτάμενη ορχήστρα του «Καλοριφέρ», τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Σταμάτη Σταματάκη και τον Κώστα Παντέλη

*με μία όαση-in-progress  που λαμβάνει για πρώτη φορά χώρα φέτος στην ταρατσιαία επικράτεια: το web radio της «Ταράτσας του Φοίβου», μια εκ του μηδενός δημιουργία και προσφορά της Μαργαρίτας Μυτιληναίου που όλο το καλοκαίρι παίζει ειδικά επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική στο ύφος της Ταράτσας, παρακολουθεί τις πρόβες, συνομιλεί με τους καλεσμένους, έχει απροσδόκητους γκεστ σταρ και μιαν δίωρη εβδομαδιαία εκπομπή του Φοίβου που επιλέγει αγαπημένα του κομμάτια που δεν μεταδίδονται πουθενά.

Με όλα τα παραπάνω, η Ταράτσα είναι έτοιμη να πει ένα χαρούμενο αντίο πριν γίνει συνήθεια και υποχρέωση στους δημιουργούς της, όσο ακόμα βρίσκεται στο ύψος του κεφιού τους.

Ώρα έναρξης: 20:30

Εισιτήρια ΕΔΩ:

Οι καλεσμένοι του Σεπτεμβρίου

4-5

ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, USURUM

11-12

LOCOMONDO ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ

18-19

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΟΥΡΑΣ

25-26

ΦΙΝΑΛΕ ΕΚΠΛΗΞΗ

BREAKING MUSIC