(τουλάχιστον) 5 καλές ξένες συναυλίες για τον Σεπτέμβριο

Υπάρχουν κι άλλες βέβαια, ίσως και πιο... καλές ορισμένες, αλλά είπαμε σήμερα να επικεντρωθούμε σε μία πρώτη-πρώτη επιλογή.

BREAKING
 

Υπάρχουν κι άλλες βέβαια, ίσως και πιο... καλές ορισμένες, αλλά είπαμε σήμερα να επικεντρωθούμε σε μία πρώτη-πρώτη επιλογή.

Οι Archive παίζουν στο Ηρώδειο την Παρασκευή 13 του μηνός (ΕΔΩ) και είναι ευκαιρία να δούμε για 218η φορά το συγκρότημα αλλά με μία διαφορά, για τη συγκεκριμένη συναυλία: το Ηρώδειο. Οπότε η 218η φορά μπορεί να είναι και η καλύτερη. Μέχρι και στο Μπάντμιντον τους είδαμε κάποτε. Αρχαίοι...

Την ίδια μέρα όμως παίζουν και οι The Sisters Of Mercy στο Gazi Music Hall (ΕΔΩ) που δεν απευθύνονται στο ίδιο, ακριβώς, κοινό αλλά στο ίδιο, περίπου. Οπότε πρέπει να διαλέξετε. Νομίζουμε πως οι πιο... ειδικοί θα πάνε στους Sisters.

Τρεις βραδιές για την Florence And The Machine που πολλοί αγαπούν να μισούν. Με δύο βραδιές στο Ηρώδειο (ΕΔΩ) και μία στο Κλειστό του Γαλατσίου (ΕΔΩ). Τη μία και μοναδική φορά που την είδαμε live στη χώρα μας ήταν στο Synch Festival πριν από 10 χρόνια και έπαιξε μπροστά σε ελάχιστους θεατές. Οι περισσότεροι μάλιστα προτίμησαν να μεταφερθούν στη διπλανή σκηνή που έπαιζαν κάποιοι άλλοι.

Ο Eric Burdon μοιάζει σαν να πολιτογραφήθηκε Ελληνας τα τελευταία χρόνια οπότε και αυτή η συναυλία του στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (ΕΔΩ), μοιάζει σαν μία επιστροφή στη γενέτειρά του. Είμαστε σίγουροι πως θα την απολαύσει πραγματικά και θα τα δώσει όλα και αυτό θα φανεί στη σκηνή. Νομίζουμε πως δεν πρέπει να τον χάσετε.

Να και το άλλο δίλημμα: την ίδια ημέρα στο Tae Kwon Do παίζει ο Eros Ramazzotti (ΕΔΩ). Εντάξει, απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Και πιο γυναικείο νομίζουμε. Αλλά υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν να δουν και Eric και Eros. Γαμώτο...

_________________________________________________________

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ξένες συναυλίες του επόμενου διαστήματος. 

BREAKING MUSIC