Με 613 ευρώ θα δείτε live την Florence And The Machine

Και με 1.400 ευρώ βλέπετε τον Andrea Bocelli...

BREAKING
 

Και με 1.400 ευρώ βλέπετε τον Andrea Bocelli...

Τζάμπα πράγμα στο χρηματιστήριο του viagogo.gr για τις sold out συναυλίες. Δίνεις 276 ευρώ και παίρνεις ένα εισιτήριο για την Florence στο άνω διάζωμα του Ηρωδείου. Αν είσαι διατεθειμένος να βρεις κάπως καλύτερη θέση, πρέπει να πληρώσεις κάτιτίς παραπάνω: με 613 ευρώ παίρνεις ένα εισιτήριο στο κάτω διάζωμα (δείτε ΕΔΩ). Λίγο πλάγια βέβαια αλλά εντάξει, πιο κοντά στην τραγουδίστρια.

Στον Andrea Bocelli τα πράγματα είναι λίγο πιο... άγρια. Απευθύνεται βέβαια και σε άλλο κοινό. Στο άνω διάζωμα δεν υπάρχουν εισιτήρια ούτε καν στο viagogo. Στο κάτω όμως βρίσκεις. Ενας το πουλάει 1.402 ευρώ στη μία άκρη (ΕΔΩ). Κάποιος άλλος που δεν ξέρει προφανώς από... αγορές δίνει το δικό του εισιτήριο, στην απέναντι πλευρά, με 852 ευρώ. Καλά, δεν βλέπει τους 1.400-αρηδες απέναντι να σορτάρει;

Με 1.400 ευρώ πάντως έφτανες και στην Τοσκάνη να συναντήσεις τον Andrea Bocelli στο σπίτι του, να σου κάνει και το τραπέζι αν είναι. Και με 613 ευρώ παρακολουθείς την Florence σε οποιοδήποτε φεστιβάλ του εξωτερικού και περνάς και διακοπές τριών ημερών σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

BREAKING MUSIC