Πήγαμε, είδαμε: «Όταν μας χόρεψε» η Ρένα Μόρφη

 
REVIEWS

Με απογειωτικές μελωδίες το περασμένο Σάββατο στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Της Αφροδίτης Παπακαλού

«Αυτή η κοπέλα» έχει μέλλον, σχολίαζε μία κυρία μετά το τέλος της συναυλίας της Ρένας Μόρφη στο Κηποθέατρο Παπάγου. Και δεν είχε άδικο. Εμείς θα προσθέταμε ότι έχει και παρόν. Πολύ δυνατό. Άλλωστε, το απέδειξε και ο κόσμος που γέμισε από νωρίς το Κηποθέατρο.

Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τους Imam Baildi και στη συνέχεια ως Σούλη Ανατολή, έχει εξελιχθεί και έχει δουλέψει. Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Η Ρένα Μόρφη μπορεί άνετα να κρατήσει μόνη της δίωρο πρόγραμμα. Αυθόρμητη και αρκετά επικοινωνιακή με τον κόσμο δείχνει να χαίρεται αυτό που κάνει.

Και τι δεν ακούσαμε το Σάββατο… Από το απόλυτο σουξέ «Όταν σου χορεύω» (μάλιστα λίγο πριν την εισαγωγή μας ενημέρωσε ότι ήταν η ώρα που περιμέναμε για τα insta stories) το «Φεύγεις Πάλι» και το «Θ΄Ανέβω να σε Βρω», μέχρι παλιά λαϊκά (Ζαμπέτας, Γαβαλάς κ.α. σε ρυθμούς salsa και rumba), που συνάντησαν μεταξύ άλλων το «Amado mio» και το «Siboney». Επιπλέον, πήραμε και μία γεύση από τα νέα της τραγούδια.

Στα συν της βραδιάς προστίθεται και η καλοκουρδισμένη μπάντα (Λάμπης Κουντουρόγιαννης ηλεκτρική κιθάρα, Άγγελος Πολυχρόνου κρουστά, Χρήστος Σκόνδρας μπουζούκι, Δημήτρης Μπαλογιάννης κλασική κιθάρα, Ορέστης Φαληρέας μπάσο και Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς), που ένωσε με μαγικό τρόπο Δύση και Ανατολή.

Πλέον, ανυπομονούμε να δούμε τη Ρένα Μόρφη ως Φωτεινή, στην ταινία του Αλέξη Καρδαρά «Φαντασία».

 

 

REVIEWS