Πήγαμε, είδαμε: To κλασικό ροκ είναι αθάνατο

 
REVIEWS

Classic Rock 3 στο Ηρώδειο με μία dream team επί σκηνής...

Του Νίκου Κανέλλη

Αν θα έπρεπε με μία φράση να δώσουμε την εικόνα θα λέγαμε πως ήταν μία φανταστική βραδιά σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο. Δεν θα σας πω πολλά γιατί κυριαρχούν ακόμα τα συναισθήματα. Το πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικό με τις 2 ορχήστρες να προσφέρουν ένταση στα τραγούδια. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας και, φυσικά, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών που αποθεώθηκε. Liz Vandall και Marketa Poulickova στο μικρόφωνο συν το Trio Trinity στα φωνητικά, Perfect Strangers, Paint it Black, Comfortably Numb (το κάτι άλλο!), Rock You Like A Hurricane, Kind of Magic, Highway to Hell ήταν κάποια από τα τραγούδια του πρώτου μέρους με συνοδεία του θρύλου της κιθάρας, Uli Jon Roth.

Ολα καλά, όλα ωραία λοιπόν, μέχρι εδώ όμως μια και το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά μέτριο. Ο Ray Wilson των Genesis σπουδαία φωνή, αλλά το live έκανε μεγάλη κοιλιά με αποτέλεσμα να αρχίζει να φεύγει αρκετός κόσμος. Another Day in Paradise, Carpet Crawlers, Follow you Follow me, Congo και Mama τα highlights εδώ. 

O Uli Jon Roth αφιέρωσε τη συναυλία στον Τάσο Αλεξόπουλο, τον γενικό διευθυντή της Robin4Arts που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

REVIEWS