«Εντεχνη» χειμερινή σεζόν σημαίνει, εδώ και 25 χρόνια, «Σταυρός του Νότου»

Ο Σταυρός, ένα από τα μουσικά στέκια της πόλης που μας αρέσει και αγαπάμε...

BREAKING
 

Ο Σταυρός, ένα από τα μουσικά στέκια της πόλης που μας αρέσει και αγαπάμε...

Και είναι από τα πιο παλιά στέκια της Αθήνας μια και βρίσκεται στην τρίτη του δεκαετία. Δεν ξέρουμε πολλές μουσικές σκηνές να άντεξαν τόσο μεγάλο διάστημα. Αρα ο Σταυρός το πάει καλά. Και με τρεις σκηνές εννοείται.

«Κεντρική Σκηνή»
Ποδαρικό κάνει και φέτος ο Δημήτρης Ζερβουδάκης τον Οκτώβριο (19/10).
Εδώ θα παίξουν ο Ορφέας Περίδης (με πολλούς guests), ο Μίλτος Πασχαλίδης που θα ξεκινήσει φθινόπωρο και θα τελειώσει άνοιξη, ο Γιάννης Κότσιρας με τα sold out του, ο Πάνος Μουζουράκης, η Μαρίζα Ρίζου που σαρώνει, οι απίστευτοι Χατζηφραγκέτα, οι ΤΑΚΙΜ κ.ά.
Κάθε Τετάρτη θα μας παρουσιάζει μία νέα πρόταση, το «Λαϊκό Μαγαζί» με την αφρόκρεμα των μουσικών και ερμηνευτών της νέας γενιάς.

«Σταυρός του Νότου Club»
Πρεμιέρα στις 18 Οκτώβρη με τον Βασιλικό (Vasillikos) και στις 2 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ανανεωμένη House Band της οποίας φέτος θα ηγούνται η Ευριδίκη, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Μυρτώ Ναούμ.
Ποιοι άλλοι θα παίζουν: ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι POLKAR, ο Γιώργος Ζερβάκης, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και το σχήμα Καντινέλια.

«Σταυρός του Νότου Plus»
Σημειώστε ονόματα κι εδώ: ο Σπύρος Γραμμένος, ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης, η Γεωργία Νταγάκη με την Ελευθερία Πάτση, ο Μιχάλης Ρακιντζής, η Μυρτώ Βασιλείου, η Μιρέλλα Πάχου, οι Χαΐνηδες, ο Βαγγέλης Γερμανός και οι Εκείνος & Εκείνος, η Γιώτα Νέγκα κ.ά.
Από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου θα παρουσιάζεται και η μουσικοθεατρική παράσταση «Α μπε μπα μπλομ» με τους Λ.Ελευθερίου, Α.Κρόμπα και Α. Κωνσταντόπουλο.

Και όλα αυτά μόνο για τους πρώτους μήνες, έτσι; Επεται συνέχεια. 

BREAKING MUSIC