Η καρδιά της μουσικής χτυπά στο «Πειραιώς 131»

Το πρόγραμμα της μουσικής σκηνής για τον φετινό χειμώνα θα είναι πλούσιο και πολυποίκιλο.

BREAKING
 

Το πρόγραμμα της μουσικής σκηνής για τον φετινό χειμώνα θα είναι πλούσιο και πολυποίκιλο.

Την αρχή θα κάνει η Έλλη Πασπαλά στις 19 Οκτωβρίου, περισσότερα ΕΔΩ: όπου θα εγκαινιάσει και τη νέα σεζόν.

Και σημειώστε για την συνέχεια: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Δώρος Δημοσθένους, Θέμης Καραμουρατίδης, Απόστολος Κίτσος και Καλογεράκια, Ρένα Μόρφη, Πέννυ Μπαλτατζή, Γιάννης Παπαγεωργίου, Έλλη Πασπαλά, Polkar, Κώστας Τουρνάς, Ελένη Τσαλιγοπούλου και άλλοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Όπως καταλαβαίνετε, όλοι οι δρόμοι σταματούν στη Μουσική Σκηνή Πειραιώς 131. Εκεί δίνονται όλα τα συναυλιακά ραντεβού, εκεί χτυπά η καρδιά των πάρτι, εκεί φιλοξενούνται αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, εκεί παρουσιάζονται νέοι δημιουργοί και ερμηνευτές, εκεί βρίσκουν στέγη μουσικοθεατρικές παραστάσεις και stand up comedy, εκεί οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν rojects – έκπληξη!

Ένα από αυτά είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή ειδικών θεματικών live με νέους καλλιτέχνες που μπορούν να ξεχωρίσουν. Μαζί τους θα βρίσκεται επί σκηνής και η σταθερή house band του Πειραιώς 131.

Το μεγάλο ταξίδι της πιο ανήσυχης και δημιουργικής μουσικής σκηνής της πόλης μόλις αρχίζει, με ένα συναρπαστικό φθινόπωρο γεμάτο jazz, blues, pop, swing και έντεχνη μουσική!

«Μας αρέσει να συνδυάζουμε θέαμα και ακρόαμα», λέει η καλλιτεχνική διευθύντρια του Πειραιώς 131 Μαργαρίτα Μυτιληναίου. «Κρατήσαμε την αισθητική του θεάτρου κι αυτό πιστεύουμε πως κάνει τη διαφορά. Σε όλη την πλατεία βάλαμε μεγάλους καναπέδες να αντικρίζουν τη σκηνή και αναδιαμορφώσαμε τον εξώστη. Θέλουμε να φιλοξενούμε καλλιτέχνες και σχήματα που προτείνουν κάτι νέο. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε περιπτώσεις ονομάτων που περιφέρουν το πρόγραμμά τους εδώ κι εκεί. Καλύτερα λίγα και πιο ουσιαστικά παρά επαναλήψεις χωρίς ουσία».

Το loaded.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλες τις παραστάσεις του Πειραιώς 131.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

BREAKING MUSIC