Ωραία γεύση έχει η μουσική πρόταση της United We Fly

Αυτή η δραστήρια δισκογραφική εταιρία του Theodore ξεκινάει νέο κύκλο συναυλιών στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

BREAKING
 

Αυτή η δραστήρια δισκογραφική εταιρία του Theodore ξεκινάει νέο κύκλο συναυλιών στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Το είχε κάνει και στην προηγούμενη σεζόν με τεράστια επιτυχία, το επαναλαμβάνει και τώρα λέγοντάς μας «Taste the Music». Σε έναν υποβλητικό χώρο που δημιουργεί άλλη αίσθηση. Είναι αληθινή μυσταγωγία, ειδικά όταν οι καλλιτέχνες προσαρμόζονται στο χώρο και κάνουν ένα live που να ταιριάζει στην ατμόσφαιρα. Ας δούμε το πλήρες πρόγραμμα με την πρώτη συναυλία να είναι αυτή την εβδομάδα.

10 Οκτωβρίου: Whereswilder
Σε ένα tracklist ειδικά διαμορφωμένο για το Taste the Music, οι Αθηναίοι rockers Whereswilder θα παρουσιάσουν νέες συνθέσεις μαζί με επιλογές από τις δύο παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές Yearling και Hotshot.

24 Οκτωβρίου: Colorgraphs
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά G R A D I E N T S, οι Colorgraphs δίνουν μια κινηματογραφική προσέγγιση στα live τους και θα εμφανιστούν με το neon χρώμα των φώτων, τον άσπρο καμβά στα ρούχα και στα σκηνικά και τις μαύρες μορφές.

31 Οκτωβρίου: Irene Skylakaki
Σε μια ακουστική εμφάνιση με την κιθάρα της και τη συνοδεία του Μιχάλη Πορφύρη στο τσέλο, του Γιώργου Παναγιωτόπουλου στο βιολί και του Γιώργου Θεοδωρόπουλου στα πλήκτρα.

7 Νοεμβρίου: Λένα Πλάτωνος
Η Λένα Πλάτωνος, μαζί με την Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμίδα, σε μία μουσική αναδρομή στους εμβληματικούς δίσκους Σαμποτάζ, Καρυωτάκης: 13 τραγούδια, Γκάλοπ, Λεπιδόπτερα και Μάσκες Ήλιου.

12 Νοεμβρίου: Mick Harvey & J.P.Shilo with very special guests: Steve Shelley & Glenn Lewis
Ο Mick Harvey των Nick Cave & the Bad Seeds ενώνει τις δυνάμεις του με τον στενό συνεργάτη του J.P Shilo και μαζί με τον Steve Shelley στα ντραμς και τον Glenn Lewis στο μπάσο δημιουργούν μια all-star μπάντα.

14 Νοεμβρίου: Danai Nielsen
Η solo dream-pop και synth-based τραγουδίστρια και συνθέτις Danai Nielsen, αξιοποιεί effect στη φωνή της προκειμένου να δημιουργήσει μουσικούς διαλόγους μεταξύ ενός θηλυκού και ενός αρσενικού alter ego. Εμφανίζεται solo, χρησιμοποιώντας synthesizers, looping και samples, ενώ τα κουστούμια με τα οποία ανεβαίνει στη σκηνή δημιουργούνται αποκλειστικά για κάθε της μοναδική εμφάνιση.

28 Νοεμβρίου: Dury Dava
Κινούμενoι μεταξύ του kraut και της progressive rock, με σαφείς psychedelic '60s επιρροές αλλά και αναφορές στις μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Μεσογείου, οι Dury Dava με ελληνικό στίχο δημιουργούν έναν ήχο σκληρό αλλά και γεμάτο μελωδία.

5 Δεκεμβρίου: Kali Malone
Με βάση τη Στοκχόλμη, η Αμερικανίδα συνθέτις και μουσικός Kali Malone σε αναλογικά και ψηφιακά μουσικά ηχοτοπία ταιριάζει απόλυτα στο μυστικιστικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

12 Δεκεμβρίου: Ψαραντώνης
Ο Ψαραντώνης δεν είναι αυτού του κόσμου, τα blues του σκίζουν την καρδιά…

 

BREAKING MUSIC