Import Music

Desert Monks και Honeybadger ζωντανά στην Αθήνα

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

15/11/2019


__ Χώρος

Temple Athens

 Ιάκχου 17


__ Εισιτήρια

Προπώληση: 6€, Ταμείο: 8€

 

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο Temple ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα desert, heavy, indie rock show υψηλών προδιαγραφών.

Οι Desert Monks σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2015. Ο πολυπρόσωπος, εκλεπτυσμένος και παραμορφωμένος ροκ ήχος τους, εμπλουτισμένος με συμπαγή ντραμιστικά beats, ευκολομνημόνευτες και γλυκόπιοτες μελωδίες και ηλεκτρισμένες οργανικές λούπες, λυτρώνεται από ογκώδη heavy rock ξεσπάσματα, καταλήγοντας σε ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα που περιλαμβάνει τα πάντα, από ατμοσφαιρικά ηχοτοπία, μέχρι χορευτικές ροκ γκρούβες.

Οι Honeybadger δεν αρέσκονται σε μουσικές φόρμες, μόδες και τάσεις. Τα studio jams –που άλλωστε αποτέλεσαν εναρκτήριο έναυσμα της πορείας τους- γρήγορα δημιούργησαν ένα πολυμορφικό αποτέλεσμα με επιρροές από το grunge του Seattle, τα θρυλικά 70’s, τα blues, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, την σύγχρονη indie και την garage, με μία σκονισμένη desert / heavy rock επικάλυψη. Η επερχόμενη πλήρης δισκογραφικής τους δουλειά, αναμένεται με ανυπομονησία, αφού μας έχουν ήδη συστηθεί με το «The Rain” EP.

Πόρτες: 21:00

IMPORT MUSIC