Sold out η Α΄ ζώνη εισιτηρίων για την Kali Malone

Εσείς ακόμα να αγοράσετε τα δικά σας για τις 5 Δεκεμβρίου και την Αγγλικανική Εκκλησία;

BREAKING
 

Εσείς ακόμα να αγοράσετε τα δικά σας για τις 5 Δεκεμβρίου και την Αγγλικανική Εκκλησία;

Η United We Fly κλείνει τον Δεκέμβριο τον δεύτερο κύκλο συναυλιών Taste the Music με δύο ακόμη μοναδικές συναυλίες. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπίδρασαν με διάθεση πειραματισμού σε ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Tην Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στη σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου ανεβαίνει η σπάνιας αισθητικής Kali Malone.

Με βάση τη Στοκχόλμη, η Αμερικανίδα συνθέτις και μουσικός Kali Malone δημιουργεί αναλογικά και ψηφιακά μουσικά ηχοτοπία, καλώντας τους ακροατές να αφουγκραστούν γοητευτικούς ακουστικούς αλλά και synth ήχους. Ο σκοτεινός μινιμαλισμός της Kali, σε ιδανική συνύπαρξη με το μυστικιστικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, δημιουργεί την αναγκαία συνθήκη ώστε το κοινό να αισθανθεί το απαράμιλλο βάθος που δημιουργείται από την συνύπαρξη ακουστικών και synth οργάνων και την επαναληπτικότητα του ήχου σε εκτεταμένη χρονική διάρκεια.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου θα φιλοξενηθούμε σε ένα βράδυ ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο, γεμάτο αρμονικές υφές και συγκεντρωτικές μελωδίες για ικανούς ακροατές για την προτελευταία συναυλία του Taste the Music!

Σπεύσατε για εισιτήρια!

Πληροφορίες ΕΔΩ:

BREAKING MUSIC