Import Music

Παράθυρο με θέα στον Ιανό

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

07/12/2019


__ Χώρος

IANOS Σταδίου

 Σταδίου 24, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Ελεύθερη Είσοδος

 

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου οι εκδόσεις Μετρονόμος και η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS παρουσιάζουν τον δίσκο «Παράθυρο με θέα» σε μουσική Μηνά Μπόγρη και στίχους Μιχάλη Μπρούζου.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης στίχων και μουσικής χαίρει της ερμηνείας του Σπύρου Κλείσσα που μαζί με τους Κατερίνα Τεπελένα (βιολί, φλάουτο), Στέφανο Γιαννόπουλο (βιολοντσέλο) και Μηνά Μπόγρη (κιθάρα), συνδιαλέγονται ζωντανά μέσα από την πολύχρωμη ηχητική παλέτα που δημιουργούν οι ενορχηστρώσεις του συνθέτη.

Λίγα λόγια για τον δίσκο

Η ηχογράφηση αυτού του δίσκου ξεκίνησε με στόχο να δημιουργηθεί ένα παράθυρο με θέα προς το άπιαστο, το ονειρικό αλλά και το καθημερινό. Η ζωή μας περνά και πολλές φορές δεν έχουμε τον χρόνο να την παρατηρήσουμε. Να την ερμηνεύσουμε, να θαυμάσουμε την ομορφιά της, να βιώσουμε τις δυσκολίες της και τις χαρές της σε όλο τους το μέγεθος. Η σειρά των τραγουδιών αποτελεί στην ουσία ένα ενιαίο κύκλο που εξελίσσεται με γνώμονα τόσο τη νοηματική όσο και τη συναισθηματική τους σύνδεση ζωγραφίζοντας μουσικά το δικό μας παράθυρο..

Στην παρούσα έκδοση συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι «Της ψυχής το χρυσάφι» σε στίχους Θανάση Σάλτα που ερμηνεύουν η Τατιάνα Μανωλίδου και ο Σπύρος Κλείσσας.

Για το δίσκο θα μιλήσουν οι:

Νότης Μαυρουδής, συνθέτης

Γιώργος Μονεμβασίτης, κριτικός & ιστορικός μουσικής

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

IMPORT MUSIC